Μην προκαλείτε ακριβοί μου αξιωματούχοι της Αριστεράς- Ο αριστερός πολίτης “πληρώνει” και δεν πληρώνεται για τις επιλογές του

Ο Γιώργος Τσίπρας ήταν μέχρι χθες έμμισθος στον ΣΥΡΙΖΑ. Πριν λίγες μέρες ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής, συγκεντρώνοντας 65.000 σταυρούς, καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

Σήμερα που κόπηκε από τη μισθοδοσία (και πληροφορηθήκαμε όλοι ότι ήταν στη μισθοδοσία…) βγαίνει να πει ότι του προκαλεί “αηδία” το νέο ήθος του ΣΥΡΙΖΑ. Κι ότι είναι “εσωκομματικά «κομμένος» εδώ και πολλούς μήνες όχι γιατί ασκούσα εσωκομματική αντιπολίτευση αλλά γιατί απλώς δεν ανήκω και δεν ανήκα ποτέ μου στους «Πετάει ο γάιδαρος; Πετάει!».

Ωραία πράγματα! Γιατί δεν τα είπε πριν τις ευρωεκλογές, ώστε οι 65.000 να ήξεραν τι κάνουν;

Σήμερα ξαφνικά του ήρθε η αηδία;

Μέχρι την Κυριακή που ήταν υποψήφιος και έμμισθος στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε αηδίαζε ούτε μας έλεγε ότι ήταν εσωκομματικά κομμένος.

Καλά, κομμένος με τόσες προνομίες;

Γιώργο Τσίπρα, να σου πω κάτι; Μην προκαλείτε άλλο κάποιοι ακριβοπληρωμένοι βαθμοφόροι της Αριστεράς τους χιλιάδες πολίτες που πληρώνουν και από την τσέπη τους, από τη ζωή τους, πληρώνουν πολύ ακριβά τις επιλογές τους και δεν ακριβοπληρώνονται από αυτές, όπως εσύ…

Αν για να είσαι στην Αριστερά πρέπει να έχεις κέρδος, να είσαι έμμισθος, να είσαι βουλευτής, ευρωβουλευτής, οφιτσιούχος, δε μας κάνεις.

Ειναι το ίδιο που είπα και έγραψα στους Νεοαριστερούς, που δίνουν τη μάχη για (κλεμμένα) βουλευτικά.

Κάντε μας τη χάρη όλοι εσείς που πληρώνεστε ή πληρωνόσασταν για να είστε για να είστε εμπροσθοφυλακή της “επανάστασης”…

Κάνε μας τη χάρη, στ’ αλήθεια, και πήγαινε παρακάτω.

Αλέκος Ανδρικάκης

(Candiot)

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί