Λύτρας: Νέα μήνυση από τη σύζυγό του για απειλητικό μήνυμα

Nέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της Απόστολο Λύτρα καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι της έστειλε απειλητικό μήνυμα.

Πληροφορίες που μετέδωσε το Open αναφέρουν ότι χθες το βράδυ στο σπίτι των Λύτρα- Πολυζωγοπούλου επικράτησε ένταση καθώς η πρώην σύζυγό του μαζί με μια από τις κόρες της και παρουσία δικηγόρου πήγαν στο σπίτι για να πάρουν ρούχα και προσωπικά αντικείμενα του Απόστολου Λύτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Σοφία Πολυζωγοπούλου δεν το γνώριζε ότι όταν διαπίστωσε ότι έχουν μπει σπίτι της πάτησε το panic button και έσπευσαν στο σπίτι τρία περιπολικά.

Επικράτησε ένταση και η Σοφία Πολυζωγοπούλου σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε μήνυση κατά της πρώην συζύγου του Απόστολου Λύτρα και του δικηγόρου της.

Η μήνυση αφορά σε αυτοδικία, διατάραξη οικιακής ειρήνης, παράνομη βία και απειλή.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά ο Απόστολος Λύτρας απέστειλε απειλητικό μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου παραβιάζοντας τον περιοριστικό όρο με τον οποίο είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την άσκηση κακουργηματικής δίωξης για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη.

Ο περιοριστικός όρος που του έχει επιβληθεί είναι να μην πλησιάζει την σύζυγό του. Η κίνηση αυτή οδήγησε τη Σοφία Πολυζωγοπούλου στο να υποβάλει μήνυση κατά του Απόστολου Λύτρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί