Ηράκλειο: Θλίψη για την Μαρία που «έφυγε» νωρίς

Βαρύ πένθος επικρατεί στο Ηράκλειο για τον πρόωρο θάνατο της κοινωνικού λειτουργού Μαρίας Κουγιουμτζάκη. Η Μαρία έδωσε μάχη μετά σοβαρό πρόβλημα υγείας και δυστυχώς δεν τα κατάφερε. Το τελευταίο αντίο θα της πουν σήμερα στην εκκλησία του Αϊ Γιάννη του Χωστού στις 14:00, ενώ θα ταφεί στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση που εξέδωσε το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος αναφέρεται:

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης του Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ελλάδος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, για τον πρόωρο χαμό της συναδέλφου Μαρίας Κουγιουμουτζάκη.

Η Μαρία υπήρξε εξαιρετική συνάδελφος, με πολύπλευρη επιστημονική και επαγγελματική δραστηριότητα. Εργάστηκε στον ΚΕΘΕΑ για χρόνια και αργότερα άνοιξε το δικό της χώρο ατομικής, ομαδικής και οικογενειακής συμβουλευτικής. Υπήρξε συστημική θεραπεύτρια και ψυχοδραματίστρια.

Η Μαρία έδωσε και είχε να δώσει πολλά ακόμη στον κλάδο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στο σύζυγό, τα παιδιά και όλη της την οικογένεια.

Η κηδεία της Μαρίας θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/6 στο Ι.Ν. του Αϊ Γιάννη του Χωστού στις 15:00 και θα ταφεί στο νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί