Ελεύθερος με όρους ο γνωστός δικηγόρος Απόστολος Λύτρας για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του…

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τον ξυλοδαρμό της συζύγου του, ομολόγησε στην ανακρίτρια ότι η σύζυγός του δεν «έπεσε από τις σκάλες» αλλά ο ίδιος της προκάλεσε τα βαρύτατα τραύματα και τα κατάγματα.

Δείτε επίσης:

Ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απολογία του με το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης, ζήτησε συγγνώμη και η ανακρίτρια αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάσει τη σύζυγό του.

Βγαίνοντας από το γραφείο του  εισαγγελέα ο Απόστολος Λύτρας σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων είπε: «Ομολόγησα την πράξη μου ζητάω συγγνώμη γι΄αυτό που συνέβη και από την σύζυγό μου που υπεραγαπάω και από τις 3 κόρες μου». Παράλληλα, ο Απόστολος Λύτρας ανέφερε ότι θα ζητήσει βοήθεια.

Υπενθυμίζεται ότι το άκρως σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας αποκαλύφθηκε όταν στη μία τα ξημερώματα της Κυριακής (16/06), το ζευγάρι πήγε σε ιδιωτικό νοσοκομείο, καθώς η 37χρονη γυναίκα είχε υποστεί κακώσεις, για τις οποίες τόσο ο σύζυγός της όσο και η ίδια ισχυρίστηκαν ότι προκλήθηκαν από πτώση στις σκάλες.

Ωστόσο, ο γιατρός  στην αναφορά του αλλά και στην κατάθεση που έδωσε αναφέρει ότι ρώτησε την 37χρονη εάν τα τραύματα προκλήθηκαν από τον άνδρα που την συνόδευσε στο νοσοκομείο και εκείνη απάντησε καταφατικά.

Επισημαίνεται ότι στο πόρισμά του ο γιατρός του ιδιωτικού νοσοκομείου αναφέρει ότι η 37χρονη έφερε κλινικά εκχυμώσεις και οίδημα προσώπου – μέτωπο, ζυγωματικά, αμφώ- εκχυμώσεις οφθαλμικών κογχών (racoon eyes), θλαστικό τραύμα δεξιού λοβού, ωτός, οίδημα και αιμορραγία ρινός, εκδορές και οιδήματα άνω και κάτω χείλους, θλαστικό τραύμα γλώσσας, εκδορές και οίδημα αντιβραχίου, οίδημα στην εγγύς φαλλαγγοφαλαγγικής διάρθρωσης δεξιού μικρού δακτύλου κεφαλαιμάτωμα τριχωτού.

Τα απεικονιστικά ευρήματα στη σύζυγο του γνωστού δικηγόρου ήταν : κάταγμα ρινικού οστού, κάταγμα βάσης- παλαμιαία επιφάνεια – μέσης φάλαγγας μικρού δαχτύλου, δεξιά άκρας χειρός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί