Αυγενάκης: Τι φοβάται μετά την καρατόμηση; – Ζήτησε από φορείς να κάνουν επιστολή στον πρωθυπουργό να τον κρατήσει!

Την παραμονή του ανασχηματισμού που οδήγησε στην καρατόμησή του, ο Λευτέρης Αυγενάκης ζητούσε από φορείς να υπογράψουν επιστολή στον πρωθυπουργό που να αναφέρει πόσο… πολύτιμος ήταν γι αυτούς και να τον αφήσει στο υπουργείο!

Η απορία δεν γιατί έφαγε τον Αυγενάκη ο Μητσοτάκης αλλά γιατί τον είχε τόσα χρόνια υπουργό!

Τη σχετική πληροφορία έχουν ήδη δημοσιεύσει κεντρικά μέσα.

Ο Βαγγέλης Τριάντης στο Documento έγραψε το βράδυ της Πέμπτης, πριν δηλαδή τον ανασχηματισμό, ότι “O Αυγενάκης εκλιπαρεί τους φορείς να ζητήσουν από τον Μητσοτάκη να μείνει υπουργός”!

Δεν είναι μόνο η κουτοπονηριά του Αυγενάκη να κάνει τελευταία στιγμή συνάντηση με τους φορείς που απαξίωνε για να ζητήσει την υπογραφή επιστολής. Είναι αυτό που σημειώνει το Documento:

“Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον δεν είναι τόσο τα καμώματα Αυγενάκη με τους φορείς όσο οι λόγοι για τους οποίους είναι αγχωμένος και κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα» θυμίζοντας «αναστενάρη». Μήπως φοβάται κάτι σε περίπτωση αλλαγής ηγεσίας στο υπουργείο; Ίδωμεν”.

Ανάλογη πληροφορία αναγράφει σήμερα το ieidiseis.gr. Σε σχόλιο με τίτλο “Μέχρι τέλους κουτοπονηριές από τον Αυγενάκη- Το απίστευτο που έκανε ο Λ. Αυγενάκης στο παρά πέντε του ανασχηματισμού”, σημειώνει:

Με την ταμπέλα του κουτοπόνηρου αποχώρησε από την ηγεσία του ΥΠΑΑΤ ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος, έχοντας καταλάβει ότι επίκειται η καρατόμησή του, κάλεσε, την παραμονή του ανασχηματισμού, στο γραφείο του εκπροσώπους διεπαγγελματικών οργανώσεων!

Μέχρι εδώ, ας πούμε ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, διότι οι εκπρόσωποί τους ζητούσαν επί μήνες συνάντηση μαζί του, οπότε θεωρητικά ανταποκρίθηκε στο αίτημά τους, έστω και τώρα!

Το ζήτημα είναι ότι κάποια στιγμή αποχώρησε από την αίθουσα ο ίδιος και μπήκε συνεργάτης του, που ζήτησε από τους εκπροσώπους να υπογράψουν επιστολή προς τον πρωθυπουργό, με βασικό αίτημα την παραμονή του μεγάλου υπουργού στο πόστο του γιατί η κατάσταση είναι κρίσιμη με την ΚΑΠ.

Και γιατί προφανώς ο Αυγενάκης τα πήγε τόσο καλά, που ο διάδοχός του θα φάει τη σκόνη του!

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Αυγενάκης: Τι φοβάται μετά την καρατόμηση; – Ζήτησε από φορείς να κάνουν επιστολή στον πρωθυπουργό να τον κρατήσει!”

  1. Pinelopi.lykoudi@gmail.com

    Αυγενακης στο ψυγείο για πάντα ,…πλιατσικολόγος κρατικής περιουσίας…… Τελικά μερικοί άνθρωποι το γράφουν στο τoιούτο τους ( προσωπο) “είμαι λαμόγιο”…Πρόεδρε να είσαι πιο προσεκτικός…γιατί εσύ τους χρεώνεσαι.

  2. Trigonisdomitris55@gmail.com

    Ο … Αυγενακης Αφού τα εκανε σκατα άνω κάτω ολα στον Αθλητισμό τωρα τα ρήμαξε και στην αγροτιά ευτυχώς τον διαλοετυλε τον …..
    Ησυχασαμε να πάει στον δ…..

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί