Τελευταίο μπάνιο για ηλικιωμένη στη Σταλίδα

Για 82χρονη τουρίστρια που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, σε παραλία της Σταλίδας ενημερώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το Λιμενικό Τμήμα της Χερσονήσου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Λιμενικού, αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στην ηλικιωμένη από τον ναυαγοσώστη της παραλίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή Χερσονήσου, η οποία παρήγγειλε την διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του ΠΑΓΝΗ.

H ανακοίνωση του Λιμενικού

Τις απογευματινές ώρες χτες, ενημερώθηκε το Λιμενικό Τμήμα της Χερσονήσου, ότι μια 82χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, στη θαλάσσια περιοχή «Σταλίδα» του Ηρακλείου. Στην 82χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τον ναυαγοσώστη της παραλίας και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από τη Λιμενική Αρχή της Χερσονήσου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ΠΑ.Γ.Ν.Η.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί