“Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα μπροστά στο μεγάλο κύμα της επερχόμενης Ανάπτυξης. Νέο Αεροδρόμιο Καστελλίου”

Πραγματοποιήθηκε χθες 12 Ιουνίου 2024, η ημερίδα που διοργάνωσε η  Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Κρήτης (ΟΕΣΚ) σε συνεργασία με τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας με θέμα: 

« Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα μπροστά στο μεγάλο κύμα 

της επερχόμενης Ανάπτυξης. Νέο Αεροδρόμιο Καστελλίου »

Δυνατότητες – Ευκαιρίες – Κίνδυνοι – Προκλήσεις

Στην Ημερίδα παρευρέθησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου κ. Νίκος Συριγωνάκης  εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρανουτάκη, ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου, ο Δήμαρχος Βιάννου κ. Παύλος Μπαριτάκης, ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου κ. Μενέλαος Μποκέας εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της ΠΕΔ Κρήτης κ. Μαρινάκη Γιώργο, και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ε. Σ Κρήτης, Εμμανουήλ Κουμαντάκης που είχε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης αυτής της τόσο σημαντικής εκδήλωσης. 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αρκαλοχωρίου, Καστελλίου & Βιάννου Ανδρέας, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για την φιλοξενία στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ιεράς Μητρόπολης και τον χαιρετισμό του στην ημερίδα.

Η ημερίδα αυτή ήταν η αρχή μιας σειράς πρωτοβουλιών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν, σε συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες ανάπτυξης της ενδοχώρας με το νέο Αεροδρόμιο Καστελλίου   και την επερχόμενη ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.

Ευχαριστούμε θερμά τους σπουδαίους ομιλητές που πλαισίωσαν αυτή την τόσο σημαντική ημερίδα με τις ομιλίες και τις παρουσιάσεις τους και συγκεκριμένα τις κυρίες :

Ευαγγελία Αγγελάκη, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Τοπικής Επιχειρηματικότητας & Ανάπτυξης Δήμου Μινώα Πεδιάδας, την Εβελίνα Μπάκιντα, Πρόεδρο Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης, Marketing Msc, Ευρωπαϊκές Σπουδές και τους κυρίους:

Πελεκανάκη Γιώργο, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Διευθυντών Ξενοδοχείων και Νταγλέρη Γιώργο,  Σύμβουλο Επιχειρήσεων που είχε και τον κεντρικό ρόλο της οργάνωσης, του συντονισμού  αλλά και της αναλυτικής παρουσίασης του  κεντρικού θέματος της εκδήλωσης   « Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα και η  επερχόμενη ανάπτυξη. Προκλήσεις & Δυνατότητες – Ευκαιρίες &  Κίνδυνοι ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί