Παύλος Γερουλάνος: Καλοδεχούμενη η επιστολή – πρόταση Κωνσταντινόπουλου για ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

Ο Παύλος Γερουλάνος συνέχισε την κριτική προς τον Νίκο Ανδρουλάκη μετά το αποτυχημένο για το ΠΑΣΟΚ αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, αποτέλεσμα που είχε επικρίνει από το βράδυ των αποτελεσμάτων.

Δείτε:

ΠΑΣΟΚ: Θέμα ηγεσίας από κορυφαία στελέχη – Επιστολή Κωνσταντινόπουλου στο ΠΣ – Η παρέμβαση του Π. Γερουλάνου και της Ν. Γιαννακοπούλου

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της επιστολής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου προς τα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος με την οποία αμφισβητεί ευθέως τον Νίκο Ανδρουλάκη και ζητά να ξεκινήσουν άμεσα οι διεργασίες για εκλογή νέας ηγεσίας στο κόμμα, ξεκαθάρισε ότι συμφωνεί με την επιστολή – πρόταση Κωνσταντινόπουλου για τον Νίκο Ανδρουλάκη.

«Η επιστολή του κ. Κωνσταντινόπουλου όπως και κάθε συντεταγμένη πρόταση η οποία θα οδηγεί στην ενδυνάμωση του κόμματος είναι καλοδεχούμενη,. Είναι σημαντικό να μην υπάρχει καμιά διάθεση στον κόσμο ότι προσπαθούμε να κρυφτούμε. Θα πούμε τα πράγματα με το όνομά τους θα τα αξιολογήσουμε έχουμε δημοκρατικές διαδικασίες στο κόμμα και μέσα από αυτές θα βγούμε πιο ενωμένοι», σημείωσε ο Παύλος Γερουλάνος.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που με ανάρτησή του στο Facebook επιτέθηκε στον Νίκο Ανδρουλάκη για στοχοποίηση βουλευτών του κόμματος στην Αττική και άλλα αστικά κέντρα όσον αφορά την αποτυχία του κόμματος στις ευρωεκλογές, επεσήμανε ακόμα σχολιάζοντας το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ και το τι πρέπει να γίνει ότι «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι εάν δεν έχεις πετύχει τους στόχους σου το σωστό να κάνει κανείς είναι πρώτα να το πει και δεύτερον να πάει στα όργανα και να φέρεις έναν δικό σου απολογισμό»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί