Oργή και θλίψη στην κηδεία της αδικοχαμένης Βασιλικούλας (Bίντεο)

Ανείπωτη θλίψη για το κορίτσι που δολοφονήθηκε άγρια από τον θείο της

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Μυρτιάς, στην Ηλεία, σε κλίμα θρήνου και οργής, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της (12/6) η κηδεία της 11χρονης Βασιλικής, η οποία δολοφονήθηκε από τον 37χρονο θείο της.

Η Βασιλική μεταφέρθηκε στην εκκλησία ντυμένη νύφη, εκεί όπου πλήθος κόσμου, συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, της είπαν το τελευταίο «αντίο». Το νήμα της ζωής του κοριτσιού κόπηκε τόσο απότομα και τόσο βίαια, από έναν άνθρωπο στον οποίο είχε εμπιστοσύνη.

Ο καθ’ ομολογίαν δράστης, ξάδελφος της μητέρας του άτυχου παιδιού, προσπάθησε να τη βιάσει και όταν εκείνη αντέδρασε και του είπε πως θα το πει στους γονείς, εκείνος τη δολοφόνησε.

Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως η κοπέλα δολοφονήθηκε με κατσαβίδι, καθώς δέχτηκε δύο χτυπήματα σε καρδιά και σπλήνα. Επίσης, όπως ανακοινώθηκε, δεν προέκυψαν ευρήματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Κηδεία 11χρονης Βασιλικής Ηλεία

INTIME

INTIME

Kηδεία 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

INTIME

Kηδεία 11χρονης Βασιλικής στην Ηλεία

INTIME

Πώς δολοφόνησε ο 37χρονος την 11χρονη στην Ηλεία

Ο ίδιος ο δράστης, ο οποίος είχε καταδικαστεί και το 2020 για βιασμό ανήλικου κοριτσιού, αλλά για λόγους που διερευνώνται στο πλαίσιο πειθαρχικού ελέγχου που διέταξε ο Άρειος Πάγος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μέχρι το Εφετείο, υποστήριξε στην ομολογία του:

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε ερωτικά. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Πήρα το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο και αφού την έριξα στο έδαφος, τη χτύπησα με αυτό πολλές φορές, στην πλάτη, στα πλευρά και στον λαιμό. Τη σκότωσα και το κατσαβίδι το πέταξα σε έναν βάλτο».

Συνεχίζοντας το αποτρόπαιο σχέδιό του, μετέφερε τη νεκρή 11χρονη για περίπου 45 μέτρα, πετώντας τη σε ένα αυλάκι στο Καταράχι Ηλείας και τη σκέπασε με ξερά χόρτα, ελπίζοντας πως κανείς δεν πρόκειται να τη βρει. Τελικά, η Αστυνομία δεν άργησε να βρει τα ίχνη της.

Ο 37χρονος, ο οποίος λιντσαρίστηκε κατά τη μεταφορά στα δικαστήρια Ηλείας με αποτέλεσμα οι δικαστικές Αρχές να τον επισκεφτούν στην τοπική Γενική Αστυνομική Διεύθυνση για λόγους ασφαλείας, θα απολογηθεί την Παρασκευή (14/6).

Υπενθυμίζεται πως ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα βιασμού ανηλίκου, αρπαγή ανηλίκου, οπλοχρησία και οπλοφορία. Η τοποθεσία θα που πραγματοποιηθεί η απολογία του 37χρονου, θα αποφασιστεί κατόπιν συνεννόησης αστυνομικών και δικαστικών Αρχών για λόγους ασφαλείας.

Βίντεο & φωτο: ieidiseis.grpatrisnews.com, INTIME

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί