48χρονος γιατρός πήγε στην αστυνομία με το πτώμα της συζύγου του που σκότωσε στο πορτ μπαγκάζ!

Νέα γυναικοκτονία διαπράχθηκε στην Ιταλία, στην περιοχή της πολης Μόντενα. Ένας σαρανταοκτάχρονος γιατρός πυρηνικής ιατρικής στο νοσοκομείο Ίνσμπρουκ παρουσιάσθηκε σε τμήμα των καραμπινιέρων, όπου και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την πρώην σύντροφό του. Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε στο πορτ μπαγκάζ του φορτηγού του δράστη, το οποίο ήταν παρκαρισμένο έξω από το τμήμα.

Ο γυναικοκτόνος, ο οποίος ονομάζεται Αντρέα Παλτρινιέρι, είχε στραγγαλίσει την ατυχή γυναίκα με ηλεκτρικό καλώδιο και είχε καλύψει το πρόσωπό της με πλαστική σάκουλα.

Το θύμα ήταν σαράντα ετών, λεγόταν Άννα Σβιριντένκο. Εργαζόταν στη Μόντενα ως ακτινολόγος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa το πρώτο επεισόδιο μεταξύ του ζευγαριού χρονολογείται από τον Μάιο του 2023, όταν η 40χρονη ζήτησε και έλαβε την επιμέλεια των αγοριών από δικαστήριο στο Ίνσμπρουκ, την αυστριακή πόλη στην οποία είχε μετακομίσει. Ο πατέρας, στον οποίο είχαν επιτραπεί επισκέψεις, είχε προσφύγει φέτος σε δικαστήριο της Μόντενα, ζητώντας να επισημοποιηθεί ο χωρισμός, αποδίδοντας την ευθύνη στη γυναίκα και αμφισβητώντας τη δικαιοδοσία του δικαστηρίου στο οποίο είχε ξεκινήσει τις διαδικασίες. Οι Ιταλοί δικαστές δεν είχαν δώσει ακόμη οριστική γνώμη επ’ αυτού. Εν τω μεταξύ, τον Φεβρουάριο το θύμα επέστρεψε στους αυστριακούς δικαστές για να αρνηθεί την άδεια επίσκεψης στον πρώην σύζυγό της και να έχει την αποκλειστική επιμέλεια.

Ωστόσο, αυτές τις μέρες, τα αγόρια βρίσκονταν στη Μόντενα για να επισκεφτούν τον πατέρα τους.

Αναμένεται να αποφασιστεί από τους αρμόδιους δικαστικούς, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αν ο δράστης θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί