Στην Κρήτη tv απόψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης

Τι λέει για τις ευρωεκλογές και την επόμενη μέρα, τι δηλώνει για τα ελληνοτουρκικά, πώς τοποθετείται για την οικονομία και το ελληνικό χρέος, τι αναφέρει για τα Τέμπη και τι ζητάει από τους ψηφοφόρους

Απόψε στις  22:45 εκτάκτως στις “Αντιθέσεις” στην ΚΡΗΤΗ TV με τον Γιώργο Σαχίνη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία και αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Στέφανος Κασσελάκης, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για την πολιτική, οικονομική και κοινωνική πραγματικότητα σε Ελλάδα, Ευρώπη και στις παγκόσμιες ανακατατάξεις.

 – Τι λέει για την Ευρωπαϊκή Ένωση και τις εκλογές της, σε συνθήκες διαμόρφωσης οικονομίας πολέμου, τις εξελίξεις στην Ουκρανία, τα όρια και τον ρόλο του ΝΑΤΟ, αλλά και τις τοποθετήσεις της Ελλάδας στα μεγάλα γεωπολιτικά ζητήματα.

– Τι δηλώνει για τα Ελληνοτουρκικά, την παραβίαση της Συμφωνίας των Πρεσπών αλλά και τον ρόλο της Ελλάδας και της Ε.Ε. για το Παλαιστινιακό, την Κύπρο και τα ζητήματα κυριαρχίας που αμφισβητεί η Τουρκία

– Πώς τοποθετείται για την ελληνική οικονομία και την παραγωγή πλούτου στην Ελλάδα, τη φορολογία, τον ρόλο των καρτέλ και την ασφυξία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τι λέει για άμεσους και έμμεσους φόρους.

– Τι δηλώνει για το ελληνικό χρέος, την εξυπηρέτηση του δανεισμού, την οικονομική επιτροπεία, το κλειστό οικονομικό παιχνίδι στην Ελλάδα, τις ιδιωτικοποιήσεις, σε κρίσιμους στρατηγικής σημασίας τομείς της χώρας.

– Ο στόχος και η επόμενη μέρα των ευρωεκλογών  και γιατί τα Τέμπη είναι κομβικής σημασίας για τον ίδιο στην αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος;  

– Τι απαντά στην πρόταση των δικηγορικών συλλόγων της χώρας και του Συλλόγου “Τέμπη 2023” για κατάργηση της ασυλίας στον νόμο “περί ευθύνης υπουργών” χωρίς συνταγματική αναθεώρηση.

– Τι λέει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Νίκο Ανδρουλάκη και πώς βλέπει τη συζήτηση για την κεντροαριστερά.

– Τι ζητά από τους πολίτες την Κυριακή των εκλογών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί