Το σποτ του Γιάννη Κουράκη από την κεντρική προεκλογική ομιλία στο Ηράκλειο

Με τον κόσμο σε πρώτο πλάνο, που έδωσε μαζικό «παρών» στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου ευρωβουλευτή με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Γιάννη Κουράκη, στην πλατεία Αγίου Τίτου, στο Ηράκλειο, κυκλοφόρησε το νέο σποτ εν όψει της κάλπης της 9ης Ιουνίου.

«Η συγκλονιστική παρουσία σας μου δίνει δύναμη και στέλνει πάνω απ’ όλα ένα ηχηρό μήνυμα σε όλη την Ελλάδα: Στις 9 Ιουνίου η Ελλάδα στρίβει το τιμόνι αποφασιστικά, προοδευτικά προς τον πράσινο ήλιο!», ήταν το «ηχηρό» μήνυμα, που έστειλε με την ομιλία του ο κ. Κουράκης και εμπεριέχεται στο εντυπωσιακό βίντεο, διάρκειας 3 λεπτών και 40 δευτερολέπτων.

Τον Γιάννη Κουράκη, εξάλλου, προλόγισαν με εγκωμιαστικά λόγια τόσο ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, όσο και ο Δήμαρχος Καλλιθέας Κώστας Ασκούνης, όπως αποτυπώνεται και στο παρακάτω βίντεο. Υπενθυμίζεται ότι θερμό χαιρετισμό απέστειλε και ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

«Με τον Γιάννη συμπορευτήκαμε και συνεργαστήκαμε μαζί για πολλά χρόνια και δουλέψαμε μαζί για την ανάπτυξη του Δήμου Ηρακλείου», ανέφερε ο κ. Αρναουτάκης, ενώ από τη δική του πλευρά ο κ. Ασκούνης τόνισε πως «είναι πραγματικά τόσο περιττές οι λέξεις για μερικούς ανθρώπους όταν μιλάει τόσο πολύ το έργο τους και η προσωπική τους πορεία».

«Στις 9 Ιουνίου, κάνουμε την απογοήτευση και το Θυμό, Ελπίδα και Απόφαση Αλλαγής με ψήφο στο ΠΑΣΟΚ!», λέει ο Γιάννης Κουράκης μέσα σε χειροκροτήματα και δηλώνει συγκινημένος: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την σημερινή σας παρουσία, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη! Δεν θα την προδώσω ποτέ, θα είμαι πάντα ευγνώμων».

Δείτε παρακάτω το νέο σποτ του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Γιάννη Κουράκη:

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί