Μ. Στεφανουδάκης: Για 15η  συνεχόμενη χρονιά  Πρωταθλητής Ελλάδας στον ακοντισμό

’’Ισόβια’’ Πρωταθλητής Ελλάδος ο Μανώλης Στεφανουδάκης . Συνέχισε την ηγεμονία του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου αθλητών με αναπηρία και στέφθηκε για 15η  συνεχόμενη χρονιά  Πρωταθλητής Ελλάδας στον ακοντισμό. Δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς την αξία του κορυφαίου Έλληνα Αθλητή. Πριν μια εβδομάδα ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Ιαπωνία και χθες Σάββατο 1η Ιουνίου ανέβηκε ξανά στην κορυφή του βάθρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2024 στο Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο στη Θεσσαλονίκη. Ο  Παγκόσμιος Πρωταθλητής  κάρφωσε το ακόντιο του στα 30,14μ. κερδίζοντας για άλλη μια φορά το χρυσό μετάλλιο.

Σε δηλώσεις του ο Χρυσός Παραολυμπιονίκης του Ρίο αναφέρει:

«Η προετοιμασία μας βρίσκεται σε ένα πολύ καλό επίπεδο κι αυτό φαίνεται από αγώνα σε αγώνα. Οι βολές μας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήταν ανοδικές από 29,45μ. έως 30,14μ. Οι μηχανές της προετοιμασίας μας είναι στο κόκκινο για την κορυφαία διοργάνωση της  τετραετίας. Ο στόχος της  χρονιάς είναι μια πολύ καλή εμφάνιση και διάκριση στην Παραολυμπιάδα στο Παρίσι τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Ευχαριστώ τον άνθρωπο που ήταν κοντά μου και σε αυτό τον αγώνα, τον προπονητή μου Σκαντζάκη Ιπποκράτη.

Ευχαριστούμε θερμά το σωματείο μας, την Μεγαλόνησο, και τον πρόεδρο μας, Γιώργο Καπελλάκη, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλλά και τα μέλη της Ελληνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες που φρόντισαν όλες τις διαδικασίες για τη συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση. 

Επίσης ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ανθρώπους που με εμπιστεύονται και πιστεύουν σε μένα και στην προσπάθεια μου.»

Να υπενθυμίσουμε ότι τον Κρητικό ακοντιστή, Μανώλη Στεφανουδάκη, στηρίζουν:

* ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ,

* AMARI CRETAN MADE

* MINOAN LINES,

* MK HOTEL COLLECTION,

* JUNIOR ACADEMY-ΧΕΡΡΟΝΑΣΙΟΣ ΣΧΟΛΗ

* SIKA HELLAS ABEE

* ΖΟΕΤΙΣ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.

* ΔΕΡΒΟΣ –ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

* ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ,

* ΖΑΡΟΣ Α.Ε.,

* ΔΡΙΜΙΣΚΙΑΝΑΚΗΣ PC

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί