Στ. Κασσελάκης: Δεν θα σκύβω ενοχικά το κεφάλι σε εντολοδόχους του Μαξίμου, που υποδύονται τους δημοσιογράφους – Θα σπάσω το απόστημα

«Όποιος επιθυμεί έναν αρχηγό αξιωματικής αντιπολίτευσης ο οποίος θα σκύβει ενοχικά το κεφάλι μπροστά σε εντολοδόχους του Μαξίμου – στελέχη της ΝΔ που υποδύονται τους αντικειμενικούς δημοσιογράφους, να ξέρει ότι δεν είμαι εγώ αυτός» τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Ρόδου Real Voice.

Δείτε:

Μετά τον Τσίπρα, στο στόχαστρο ο Κασσελάκης από τα καθεστωτικά μέσα! – Ε, όχι και μαθήματα δημοσιογραφίας από τη ΝΔ της λίστας Πέτσα!

«Έτσι χτίστηκε η προπαγάνδα τόσων χρόνων. Με την Αριστερά να γυρνάει από σεβασμό και το άλλο μάγουλο στη λάσπη ενός αδίστακτου καθεστώτος. Έτσι έγινε το μαύρο – άσπρο. Έτσι διαβρώθηκαν συνειδήσεις. Έτσι το ψέμα νίκησε την αλήθεια» υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και προσθέτει:

«Θα μου πείτε, “μόνος σου θα τα βάλεις με το πανίσχυρο σύστημα προπαγάνδας του Μητσοτάκη;”.

Ναι, είναι η απάντηση. Είμαι αποφασισμένος να σπάσω το απόστημα.

Πέντε χρόνια ήταν αρκετά».

Υπενθυμίζεται ότι τι η δημοσιογράφος Ρένα Παυλάκη επιχείρησε να φορτώσει στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ τα μισά προβλήματα της νησιωτικότητας, με τον Στέφανο Κασσελάκη να καταγγέλλει προπαγάνδα, λέγοντας: «Εύχομαι η Ρόδος να βλέπει την αντικειμενική δημοσιογραφία».

Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στη συνέχεια, με αφορμή ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Νίκου Ρωμανού, απάντησε με στοιχεία στους ισχυρισμούς της δημοσιογράφου, ενώ παρέθεσε και το βιογραφικό της: «Ως εξ συμπτώσεως πρόκειται για πρώην υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο και νυν διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Περιφέρειας Δωδεκανήσων και Διευθύνουσα Σύμβουλο στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Δωδεκανήσου «ΑΝΔΩ ΑΕ». Δηλαδή τρία σε ένα… Η διαπλοκή της ΝΔ στο μεγαλείο της!» σημείωσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Προφίλ στο Linkedin της Ρένας Παυλάκη
Προφίλ στο Facebook της Ρένας Παυλάκη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί