«Μου την έφερε ο επίσκοπος»: Η απίστευτη απάντηση Μητσοτάκη για την συνταξιούχο που του είπε «πεινάω» (Βίντεο)

Με αστείες δικαιολογίες και επίθεση στην αντιπολίτευση επιχείρησε να δικαιολογηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την απαράδεκτη απάντηση που έδωσε σε ηλικιωμένη γυναίκα στην Κέρκυρα όταν εκείνη τον πλησίασε και του είπε το συγκλονιστικό: «Πεινάω».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, σήμερα Παρασκευή (31/5) ο Κυριάκος Μητσοτάκης ισχυρίστηκε ότι η αναφορά που έκανε στην Εκκλησία, ρωτώντας την αν έχει απευθυνθεί εκεί για βοήθεια, ήταν δήθεν «κοπτοραπτική» και fake news της αντιπολίτευσης.

«Όχι, όχι μισό λεπτό. Σας παρακαλώ μην αναπαράγετε εδώ τα fake news την αντιπολίτευσης» είπε τάχα θιγμένος σε σχετική ερώτηση. «Η κυρία αυτή ήρθε μαζί με τον καθολικό επίσκοπο της Κέρκυρας. Μαζί ήταν, δίπλα, γι’ αυτό έγινε αναφορά στην Εκκλησία. Επειδή μου την έφερε ο επίσκοπος» ήταν η εξοργιστική του απάντηση.

«Θα παρακαλούσα πάρα πολύ να είμαστε προσεκτικοί στο πώς αναπαράγουμε την κοπτοραπτική των κομμάτων η οποία είναι επιεικώς απαράδεκτη σε πολλά επίπεδα. Δεν νομίζω ότι τιμά το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου» συνέχισε στον ίδιο τόνο.

Κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει πόσοι συνταξιούχοι συμπολίτες μας βρίσκονται στην ίδια θέση με την ηλικιωμένη, που όπως του είπε στην Κέρκυρα παίρνει σύνταξη 440 ευρώ και πληρώνει ενοίκιο τα 300, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνέχισε: «Ότι υπάρχουν συνταξιούχοι που τα βγάζουν πέρα δύσκολα, είναι κάτι δεδομένο».

«Δεν μπορώ να αυξήσω μαγικά τις συντάξεις και να τις διπλασιάσω» ήταν το μόνο που βρήκε να πει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί