Σε κάθε εκλογές τα ίδια: Ωμή τρομοκρατία από τον Χατζηδάκη – “Με τον ΣΥΡΙΖΑ δε θα έχουμε λεφτά για συντάξεις”!

Ωμή τρομοκρατία επιστράτευσε ο Κωστής Χατζηδάκης στην προσπάθειά του να ακυρώσει το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που έχει φέρει σε δύσκολη θέση την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Ο υπουργός Οικονομικών προχώρησε σε αδιανόητες δηλώσεις κατά τη συνέντευξή του στο Open, φτάνοντας στο σημείο να απειλήσει τους πολίτες ότι κινδυνεύει η πληρωμή των συντάξεών τους. 

«Δεν θα έχουμε να πληρώσουμε συντάξεις με το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ», είπε ανερυθρίαστα ο Κωστής Χατζηδάκης ισχυριζόμενος ότι το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιμετώπιση της εκρηκτικής ακρίβειας θα προκαλέσει τρύπα ύψους 6 δισεκατομμυρίων ευρώ με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν οι συντάξεις.

Ο υπουργός Οικονομικών συνεχίζοντας την τρομοκρατία κατά των πολιτών εν όψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου επανέλαβε τα fake news του Μαξίμου για το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ισχυριζόμενος ότι απαιτούνται 45 δισεκατομμύρια ευρώ μέσα σε τέσσερα χρόνια.

Ο Κωστής Χατζηδάκης πρόδωσε τον ακραίο πανικό στον οποίο έχει περιέλθει κυβέρνηση και ΝΔ, επιδιδόμενος σε ποταπή προσπάθεια υποτίμησης του Στέφανου Κασσελάκη και του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, λέγοντας ότι «είναι εύκολο να παριστάνει τον Χουντίνι» και ότι «ειδικά ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει μεσημεριανή εκπομπή διασκέδασης».

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και όχι μόνον έχει δημοσιονομικό κόστος ύψους 2,7 δισ. ευρώ. 

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει απαντήσει καθαρά από που θα βρεθούν τα κονδύλια και συγκεκριμένα από τη φορολόγηση των υπερεσόδων από τα διυλιστήρια, από τα υπερκέρδη των τραπεζών, σε ποσοστό 90%, και από τις εταιρίες ενέργειας. Το όφελος από τα μέτρα αυτά θα φέρουν στα δημόσια ταμεία περί τα 3,5 δισ. ευρώ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί