Λ. Μπορμπουδάκη: Μετά την ΥΠΕ Κρήτης συνεχίζει ακάθεκτη τη δράση της στη Σαντορίνη – Οι αποκαλύψεις του Candiadoc και του Π. Πολάκη

Σε σειρά αποκαλύψεων για τη δράση της γνωστής πρώην διοικήτριας της ΥΠΕ Κρήτης, Λένας Μπορμπουδάκη, προχωρεί τις τελευταίες ημέρες ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Παύλος Πολάκης, για την οποία αναφέρει ότι διορίστηκε διοικήτρια στο νοσοκομείο Σαντορίνης, “μετά την αποπομπή της από τη διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης όπου είχε αποκτήσει «εμπειρία» σε υπερτιμολογημένες απευθείας αναθέσεις (πχ γάντια κλπ)”. Υποθέσεις που είχε αποκαλύψει το Candiadoc, μαζί με πολλές άλλες (διόρισε μέχρι και την… αδερφή της, έκανε διορισμούς ακόμα και αργίες, απευθείας αναθέσεις, άλλες υπερτιμολογήσεις, τις οποίες μάλιστα ομολόγησε απαντώντας μας) κα. (δείτε στη συνέχεια μερικές από τις αποκαλύψεις μας).

Σήμερα ο κ. Πολάκης ζήτησε από τον Άδωνη Γεωργιάδη την αποπομπή, καταγγέλλοντας υπερτιμολογημένες απευθείας αναθέσεις. Όπως σημειώνει ο τομεάρχης Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, η διοικήτρια του νοσοκομείου παρήγγειλε 10 κιτ PRP (platelet rich plasma) προς 800 ευρώ το ένα όταν η τιμή που πουλιέται στο διαδίκτυο είναι από 40 έως 50 ευρώ.

Η ανάρτηση

«Κύριε Γεωργιάδη ,τι θα κάνετε με την κυρία Μπορμπουδάκη; Θα την αφήσετε στη θέση της για να συνεχίζει να τρώει με αυτόν τον τρόπο δημόσιο χρήμα; Θα την επιβραβεύσετε για αυτήν αλλά και για άλλες αντίστοιχες “αγορές” με απευθείας αναθέσεις;» διερωτάται ο Παύλος Πολάκης.

Παράλληλα, σημειώνει ότι διορίσαν διοικήτρια τη Λένα Μπορμπουδάκη «μετά την αποπομπή της από τη διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης όπου είχε αποκτήσει “εμπειρία” σε υπερτιμολογημένες απευθείας αναθέσεις (πχ γάντια κλπ)».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«Αφού βλέπω πως ο αδιευκρίνιστος Υπουργός Άδωνις Γεωργιάδης κάνει την παπιά με αυτά που αποκάλυψα χθες για το νοσοκομείο Σαντορίνης ….

Πάμε λοιπόν να δούμε τι κάνει η εκλεκτή τους κυριά Λένα Μπορμπουδάκη που διορίσαν εκεί διοικήτρια μετά την αποπομπή της από τη διοίκηση της ΥΠΕ Κρήτης όπου είχε αποκτήσει «εμπειρία» σε υπερτιμολογημένες απευθείας αναθέσεις (πχ γάντια κλπ).

Γιατί κυριά Μπορμπουδάκη παραγγείλατε 10 κιτ PRP (platelet rich plasma) προς 800 ευρώ το ένα όταν η τιμή που πουλιέται στο διαδίκτυο είναι από 40 έως 50 ευρώ; (φωτό 3-4-5-6)

Υποθέτω πως τη φυγόκεντρο που συνοδεύει τα κιτ ή την πήρατε τζάμπα η την πήρατε στα 500 περίπου ευρώ (φωτό 7).

(Για να καταλάβει ο κόσμος πρόκειται για μια τεχνική που χρησιμοποιείται σε διάφορες ειδικότητες τα τελευταία χρονιά με έγχυση πλάσματος πλουσίου σε αιμοπετάλια που συλλέγεται με αιμοληψία από τον ίδιο τον ασθενή και μετά από κατάλληλη φυγοκέντηση και επεξεργασία  με το κιτ αυτό.

Υποτίθεται βοηθάει στη γρήγορη ανάπλαση και επούλωση ιστών λόγω των αυξητικών παραγόντων που απελευθερώνουν τα επεξεργασμένα αιμοπετάλια που εγχέονται στις πάσχουσες  περιοχές αρθρώσεων τενόντων κλπ. Έχει γίνει πολύ της μόδας τα τελευταία χρονιά με αμφιλεγόμενα αποτελέσματα……).

Κύριε Γεωργιάδη ,τι θα κάνετε με την κυρία Μπορμπουδάκη;

Θα την αφήσετε στη θέση της για να συνεχίζει να τρώει με αυτόν τον τρόπο δημόσιο χρήμα;

Θα την επιβραβεύσετε για αυτήν αλλά και για άλλες αντίστοιχες «αγορές» με απευθείας αναθέσεις; (Έχουμε και συνέχεια….)

Υγ. Κύριε καθηγητά Χαράλαμπε Ρούσσο, (φωτό 8) που είστε στο ΔΣ της ΑΕΜΥ που διοικεί το νοσοκομείο Σαντορίνης, ανέχεστε αυτό το πράγμα από την κυρία Μπορμπουδάκη;

-Δεν σκέφτεστε την προσωπική σας επιστημονική και κοινωνική ιστορία;

-Πώς εσείς που αγωνιστήκατε για να ανοίξει το νοσοκομείο Σαντορίνης ,το οποίο άνοιξε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ το 2016 με καθοριστική την προσωπική μου συμβολή όπως το ξέρετε καλά, πώς λοιπόν ,ανέχεστε τέτοια τρωκτικά και παράσιτα να τρώνε τις σάρκες του;

Περιμένω να πάρετε δημόσια θέση!».

Η χθεσινή ανάρτηση του πρώην υπουργού

Χθες ο κ. Πολάκης είχε καταγγέλλει για αναλγησία την Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σαντορίνης, Λένα Μπορμπουδάκη, καθώς μαζί με την γραμματέα της προσφεύγουν με ομαδικές αγωγές κατά πολιτών, προέδρων συλλόγων χρόνια πασχόντων, φαρμακοποιών και του προέδρου της Ένωσης Γονέων Θήρας, επειδή «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν για την κατάντια στην οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο.

«Γιατί διαμαρτύρονται για την κατάντια, στη οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο. Κυρία Μπορμπουδάκη αντί να προσφεύγετε δικαστικά εναντίον των πολιτών, καλό θα ήταν να δώσετε εξηγήσεις για την έλλειψη γιατρών ειδικοτήτων απαραίτητων για τη λειτουργία ενός νοσοκομείου», αναφέρει ο βουλευτής.

Την καλεί επίσης να δώσει εξηγήσεις για τις απευθείας αναθέσεις συνολικού ύψους 94.634 € στην ίδια εταιρεία, προφανώς με κατατμήσεις, για ορθοπεδικό υλικό και εργαλεία.

«Αλήθεια κυρία Μπορμπουδάκη πως αγοράζετε με 8.500 ευρω 10 σετ για PRP δηλαδη 800 ευρω περιπου το ενα, οταν η τιμη της πιατσας για μια θεραπεια ειναι απο 150-200 ευρω;;;;;», καταλήγει ο Παύλος Πολάκης.

Η ανάρτηση Πολάκη

Νοσοκομειο Σαντορινης….η κατρακύλα συνεχιζεται!!

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Η ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΡΜΠΟΥΔΑΚΗ, Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ, Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ

Τι γίνεται επιτέλους στο Γ.Ν. Θήρας. Τόσο η Διοικήτρια, όσο και η γραμματέας (συνοδός του σκύλου της Διοικήτριας) προσφεύγουν με ομαδικές αγωγές κατά πολιτών, προέδρων συλλόγων χρόνια πασχόντων, φαρμακοποιών και του προέδρου της Ένωσης Γονέων Θήρας! (Φωτο1-2-3-4-5)
Γιατί?

Γιατί διαμαρτύρονται για την κατάντια, στη οποία έχει περιέλθει το νοσοκομείο. Κυρία Μπορμπουδάκη αντί να προσφεύγετε δικαστικά εναντίον των πολιτών, καλό θα ήταν να δώσετε εξηγήσεις για την έλλειψη γιατρών ειδικοτήτων απαραίτητων για τη λειτουργία ενός νοσοκομείου.

Να δώσετε εξηγήσεις γιατί εντός τριών ημερών κάνατε απευθείας αναθέσεις συνολικού ύψους 94.634 € ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, προφανώς με κατατμήσεις, για ορθοπεδικό υλικό και εργαλεία. Γιατί δεν προκηρύξατε ανοιχτό διαγωνισμό όπως προβλέπει ο νόμος.

Να δώσετε εξηγήσεις πως επί των ημερών μας τα αντιδραστήρια του βιοχημικού αναλυτή κόστιζαν στον Έλληνα φορολογούμενο 57.389 € για ένα έτος, ενώ τώρα κοστίζουν 29.570 € για τρεις μήνες (δηλαδή 118.000 € για ένα χρόνο).

Αλήθεια κυρία Μπορμπουδάκη πως αγοράζετε με 8.500 ευρω 10 σετ για PRP δηλαδη 800 ευρω περιπου το ενα, οταν η τιμη της πιατσας για μια θεραπεια ειναι απο 150-200 ευρω;;;;;

Θα επανέλθω αν χρειαστεί…..(φωτο 6-16)

Θυμηθείτε εντελώς ενδεικτικά τις αποκαλύψεις του Candiadoc για τα έργα και τις ημέρες της όταν ήταν διοικήτρια στην ΥΠΕ Κρήτης:

Έτσι “ενίσχυσαν” το ΕΣΥ στην Κρήτη: Προσλήψεις κλητήρων, φυλάκων, γραμματέων ή αδερφών, αλλά ελάχιστων γιατρών!

Πώς “ενισχύει” το ΕΣΥ η ΥΠΕ Κρήτης: Ακόμη προσλαμβάνει από το παράθυρο γραμματείς και κλητήρες! (έγγραφα)

ΔΥΠΕάρχης Κρήτης: Παρά τον σάλο, συνεχίζει τις προσλήψεις στο γραφείο της χωρίς καμιά, διαδικασία! (έγγραφα)

ΥΠΕ Κρήτης: Προσλήψεις από το παράθυρο κι όταν κάποιος παραιτηθεί τον αντικαθιστά ο… αδελφός του! (έγγραφα)

Η κρίση ως ευκαιρία για τους “αρίστους”: Όταν η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης διόρισε στη ΔΥΠΕ την αδελφή της… (έγγραφα) 

Η ΔΥΠΕάρχης Κρήτης παραδέχεται ότι διόρισε την αδελφή της, αλλά το θεωρεί “φυσικό” και… μας εγκαλεί με θράσος!

Έσπασε τα ρεκόρ προσλήψεων η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης: Προσέλαβε… μια ακόμα ΥΠΕ!- Η απίστευτη καταγγελία των εργαζομένων

ΥΠΕ Κρήτης: Πάρτι “αρίστων” με αναθέσεις σχεδόν 8 εκατ. € χωρίς διαφάνεια, στο όνομα του covid! (έγγραφα)

 Χουβαρντού…η διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης!- Άλλο 1,7 εκατ. € με ανάθεση στην ίδια εταιρεία που προμήθευσε τα “χρυσά γάντια”!

 Πώς η ΥΠΕ Κρήτης αγόρασε γάντια πιο ακριβά κι από τη λιανική και 400% πάνω από το Παρατηρητήριο! (έγγραφα)

“Αίσχος, τρώνε τα λεφτά”- Η καταγγελία Πολάκη για τη διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης, μετά τις αποκαλύψεις του Candiadoc

ΥΠΕ Κρήτης: Αχαλίνωτη… η “άριστη” διοικήτρια!- Νέες απευθείας αναθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων €! (έγγραφα)

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Λ. Μπορμπουδάκη: Μετά την ΥΠΕ Κρήτης συνεχίζει ακάθεκτη τη δράση της στη Σαντορίνη – Οι αποκαλύψεις του Candiadoc και του Π. Πολάκη”

  1. Αερικό

    Καιρό είχαμε να δούμε τα μούτρα της! Βγάλε κι άλλα Πολάκη! όχι μόνο γι αυτήν, αλλά και στη Κρήτη μπόλικα γίνονται ή μάλλον όλα σε ελεύθερη πτώση! Αστα να πάνε: Όλο γλέντια και φαμφάρες! Δημόσια υγεία !!!!!!!!!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί