Μπουρδολογία Γεωργιάδη για την εικόνα ντροπής από το “Γεννηματά”: “Δεν έγινε κάτι, απλώς πήγαν όλοι μαζί οι ασθενείς”!

Χαλαρά και με μια απίστευτη δικαιολογία αντιμετώπισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τις αντιδράσεις που προκάλεσε η φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η ΟΕΝΓΕ για το «πεδίο μάχης» στα επείγοντα του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Δείτε:

Πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αυτή η εικόνα πληγώνει την υπερηφάνεια των Ελλήνων – Η διάσωση του ΕΣΥ πρώτη προτεραιότητα

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας υποστήριξε, εν ολίγοις, ότι η φωτογραφία είναι μαγική εικόνα. 

«Ράντζο δεν υπάρχει κανένα. Ήταν η στιγμή που πήγαν όλοι μαζί. Πήγαν 900 άνθρωποι σε τρεις ώρες. Φυσικά η εικόνα άλλαξε μετά. Πήγε ο καθένας στο δωμάτιό του. Πάντα στην εφημερία ενός νοσοκομείου υπάρχει συνωστισμός. Όλοι εξυπηρετήθηκαν και πήγαν σε δωμάτιο», ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέχεια ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στον χαρακτηρισμό «κάφροι» που είχε εκτοξεύσει κατά των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού που διαμαρτυρήθηκαν στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΕΚΑΒ Μυτιλήνης.

«Δεν ονόμασα ως κάφρους τους υγειονομικούς, τους έχω υπερασπιστεί. Αναφέρθηκα σε μια ομάδα συνδικαλιστών που εκτόξευαν ύβρεις την ώρα που οι ιερείς έψαλλαν το ιερό ευαγγέλιο», ισχυρίστηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης εκστομίζοντας στη συνέχεια το εξής:

«Δεν είναι στο σύνολό τους κάφροι οι υγειονομικοί.  Τι μας λέει ο Κασσελάκης; Να βρίζουν μέσα στις εκκλησίες;», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης παραποιώντας για μια ακόμα φορά την πραγματικότητα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί