Ρατσιστικό σόου δημάρχου- Κατάβρεχε ρομά και φώναζε: Τι είναι αυτά ρε. Στο ίδρυμα τα μωρά και εσείς στο μπουζουρού

Πώς “αντιμετωπίζει” υπαρκτά προβλήματα ένας δήμαρχος του 2024

Το πώς αντιμετωπίζει κάποιος δήμαρχος υπαρκτά προβλήματα είναι άκρως χαρακτηριστικό των αντιλήψεων που έχει και αυτό το απέδειξε με τον πιο απτό τρόπο ο δήμαρχος ΠεράματοςΓιάννης Λαγουδάκος.

Οικογένεια Ρομά είχε στήσει τα υπάρχοντά της σε δημόσιο χώρο. Μόνο που ο Γιάννης Λαγουδάκος επέλεξε να επιδοθεί σε ρατσιστικό σόου συνοδεία κάμερας για να «λύσει» το ζήτημα.

Κουστουμαρισμένος ο δήμαρχος και με συνοδεία κάμερας και υδροφόρας άρχισε να λογομαχεί με μια γυναίκα Ρομά ενώ έδινε εντολές σε εκείνον που κρατούσε κάμερα λέγοντας: «τραβάτε, τραβάτε».

Στην ερώτηση της γυναίκας Ρομά «τι κάναμε;», εκείνος απάντησε εν εξάλλω «τι κάνατε; Τι είναι αυτά ρε. Ποιανού είναι αυτά ρε;» με εκείνη να του απαντά «θα τα μαζέψουμε».  

Αμέσως ο δήμαρχος Περάματος απευθύνεται προς τους εργαζόμενους του δήμου στην υδροφόρα λέγοντας «φέρτε την κάνουλα».

Ο Γιάννης Λαγουδάκος άρπαξε τη μάνικα και άρχισε να καταβρέχει τους Ρομά και τα υπάρχοντά τους. «Αν πάθουν τίποτα τα μωρά», του είπε η γυναίκα και εκείνος απάντησε αμέσως «Στο σπίτι σας, στο χώρο σας, στο δήμο σας. Τι είναι αυτά ρε. Στο ίδρυμα σήμερα τα μωρά και εσείς στο μπουζουρού».

Ο δήμαρχος Περάματος ήταν εκείνος που ανέβασε στους λογαριασμούς του στα social media το βίντεο καταδεικνύοντας ότι στόχος του ήταν το ρατσιστικό σόου να πάρει δημοσιότητα.

Μόνο που τα προβλήματα δεν λύνονται έτσι. Με απειλές για το κλείσιμο παιδιών σε ίδρυμα και των γονιών στη φυλακή.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί