Η απάντηση του Στ. Κασσελάκη σε δημοσίευμα: «Αν σκουπιστούν ίσως φύγει η λάσπη τους»

Ό,τι και να κάνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να αλλάξω – Ούτε στην αγκαλιά μου με τους ανθρώπους, ούτε με τα ζώα

Το μιντιακό σύστημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη ξεμπροστιάζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, δίνοντας σκληρή απάντηση σε δημοσίευμα που τον ήθελε δήθεν να σκουπίζει τα χέρια του, μετά από χειραψία με εργαζόμενη στη Δράμα.

«Ας δουν εκεί στο φερέφωνο του Μαξίμου από τι σκούπιζα τα χέρια μου. Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους» τονίζει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχετική ανάρτηση, στην οποία παραθέτει το δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος», αλλά και το βίντεο που ξεσκεπάζει τα fake news, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται σύνδεση με την φράση που είπε από την Ξάνθη ο Στέφανος Κασσελάκης ότι «τα χέρια του μόχθου είναι τα πιο καθαρά χέρια στη χώρα μας, μακάρι να ήταν έτσι και τα χέρια στο Μαξίμου» και ότι δήθεν όταν χαιρέτησε εργαζόμενη στη Δράμα, σκούπισε τα χέρια του, ωστόσο το βίντεο, αλλά και η φωτογραφία που συνοδεύουν την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, φανερώνουν την αλήθεια, αφού φαίνεται να χαϊδεύει και να παίζει με ένα σκυλάκι, ενώ βρίσκεται σε κάποιο κατάστημα. 

«Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο επιλέγει το μιντιακό σύστημα Μητσοτάκη να πάμε σε εκλογές…Ας δουν εκεί στο φερέφωνο του Μαξίμου από τι σκούπιζα τα χέρια μου. Αν σκουπιστούν κι εκείνοι, ίσως φύγει λίγη από τη λάσπη τους. ΥΓ: Ό,τι και να κάνουν, δεν υπάρχει περίπτωση να καταφέρουν να αλλάξω. Ούτε  στην αγκαλιά μου με τους ανθρώπους, ούτε με τα ζώα» επισημαίνεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί