Στο πανηρακλειώτικο συλλαλητήριο για τη δημόσια υγεία η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου

Στο μεγάλο πανηρακλειώτικο συλλαλητήριο για τη δημόσια υγεία, που θα πραγματοποιηθεί στην Πλατεία Ελευθερίας στις  21 Μάιου και ώρα 12.30 θα δώσει το «παρών» η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου.

Σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρεται:                                                                                              

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ ν Ηρακλείου καλεί  όλους τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους, όλους τους Ηρακλειώτες να συμμετέχουν στο νέο πανηρακλειώτικο συλλαλητήριο στην Πλατεία Ελευθερίας στις  21 Μάιου και ώρα 12,30 το μεσημέρι                                                                                                                                           με σκοπό να εκφραστεί  η οργή και η αγανάκτηση  που έχει προκαλέσει  στη κοινωνία του Ηρακλείου  η κατάρρευση  του Εθνικού Συστήματος Υγείας και τα δραματικά αδιέξοδα  στα οποία έχουν οδηγηθεί τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας ,   του νομού μας , που απειλούνται με λουκέτο .

Τα Δημόσια Νοσοκομεία τα Κέντρα Υγείας παρουσιάζουν εικόνα διάλυσης εξαιτίας της υποχρηματοδότησης, των τραγικών ελλείψεων  σε προσωπικό ,  με ανυπολόγιστες συνέπειες  για την υγεία των ασθενών, αλλά και τις συνθήκες εργασίας των υγειονομικών. 

Οι συνταξιούχοι πληρώνουν βαριά τις συνέπειες τις ιδιωτικοποίησης  της υγείας πληρώνουμε παντού, φάρμακα, εξετάσεις, απογευματινά ιατρεία και  χειρουργεία . Πληρώσαμε  για την υγεία μας 30-40 χρόνια  σε όλες τις συντάξεις ,κύριες και επικουρικές  και τώρα μας ζητούν να ξαναπληρώσουμε. Φοβόμαστε να αρρωστήσουμε,  και αν αρρωστήσουμε ,θα φτάσει η σύνταξη ,που την έχουν μετατρέψει σε φιλοδώρημα.

 Το νόμιμο φακελάκι δεν είναι επιλογή είναι εκβιασμός , είναι παράνομο. Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν οι ζωές μας θυσία για τα κέρδη των λίγων.

Δεν θα επιτρέψουμε  την υποβάθμιση ή το κλείσιμο  κανενός νοσοκομείου και Κέντρου Υγείας . Δεν θα αφήσουμε τα δημόσια νοσοκομεία  που τα έχει πληρώσει ο λαός  να παραδοθούν στα χέρια των  εμπόρων της υγείας .

  Καλούμε την  κοινωνία του Ηρακλείου να συμμετέχει στο πανηρακλειώτικο συλλαλητήριο   την 21 Μαΐου  στις 12,30 το μεσημέρι στην Πλατεία Ελευθερίας , να στείλει ξεκάθαρο μήνυμα  ότι δεν θα ανεχθεί  την διάλυση του δημόσιου συστήματος υγείας.    

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί