Δεύτερη σερί νίκη στο Γεντί Κουλέ για τον ΟΦΗ

2-1 με τον Βόλο με διπλό «χτύπημα» του Τοράλ

Τον Βόλο υποδέχτηκε σήμερα ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο ΟΦΗ μπήκε μπροστά στο σκορ, στο 28ο λεπτό της αναμέτρησης. Η μπάλα έφτασε στην περιοχή, ο Μπακού προσπάθησε να τροφοδοτήσει τον Τοράλ, ο οποίος με ψαλίδι δεν την έπιασε, όμως ο Ριέρα πήρε την κατοχή την γύρισε στον Ισπανό, ο οποίος με σουτ έκανε το 1-0 για τους Κρητικούς.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49ο λεπτό του αγώνα, ο Τοράρινσον από τη μεσαία γραμμή βρήκε τον Τοράλ στα δεξιά, εκείνος πάτησε περιοχή με άνεση, πλάσαρε και έκανε το 2-0.

Ο Βόλος μείωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού σε 2-1, με αυτογκόλ του Λαμπρόπουλου. Στο 91ο λεπτό σε γέμισμα του Κίτσου από τα αριστερά, ο Λαμπρόπουλος βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο ΟΦΗ έχει “καθαρίσει”, καθώς στην βαθμολογία έχει 34 πόντους και είναι αήττητος στα playouts. Από την άλλη, ο Βόλος έμεινε στους 25 πόντους και το κεφάλι του δεν είναι ήσυχο στις τελευταίες δύο αγωνιστικές.


Φωτο: ImageOnline / Κώστας Μεταξάκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί