Τα κρητικά (και όχι μόνο) μμε λατρεύουν Αυγενάκη!- Η σιωπή για τον Καρτερό με τα ραδίκια και οι διθύραμβοι για τα εγκαίνια!

Δε θέλει πολλά λόγια, Είναι από τις περιπτώσεις που οι εικόνες μιλούν από μόνες τους, χωρίς πολλές πολλές αναλύσεις.

Την υπόθεση με τα “έργα Αυγενάκη” στον Καρτερό, την μάθατε από το Candiadoc και μερικά, ελάχιστα ακόμα μέσα.

Δείτε επίσης: Εικόνες ντροπής: Ιδού τα “έργα Αυγενάκη” στον Καρτερό με κόστος εκατ. € – Εγκατάλειψη μετά τα λαμπερά εγκαίνια και τα σόου με Μητσοτάκη (φωτο)

ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για τα “έργα Αυγενάκη” αξίας εκατ. ευρώ που ρημάζουν αφημένα στην εγκατάλειψη: «Με ξένα κόλλυβα, έργα αυτοπροβολής»  

Αλλά κι εδώ τα περισσότερα και της Κρήτης και ευρύτερα, μέσα, μας είπαν ότι “η σιωπή είναι χρυσός”. Και σιώπησαν. Και δεν είναι μια εξαίρεση αυτή, αλλά η “κανονικότητα”…

Δείτε πόσα ελάχιστα εντοπίσαμε να γράφουν τις καταγγελίες του προέδρου της ΕΠΣΗ

Φυσικά το Candiadoc.gr.

Documento.gr

ieidiseis.gr

cretaone.gr

Newsbomb

Για την υπόθεση είχε κάνει ρεπορτάζ το neakriti.gr

Και πόσα θριαμβευτικά ρεπορτάζ (μονότονα ίδια…) για το έργο, τα εγκαίνια και τις εικόνες με τον καμαρωτό Αυγενάκη, είχαν γραφεί… Εντελώς ενδεικτικά.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Τα κρητικά (και όχι μόνο) μμε λατρεύουν Αυγενάκη!- Η σιωπή για τον Καρτερό με τα ραδίκια και οι διθύραμβοι για τα εγκαίνια!”

  1. Citizen Mitsos

    Πετάξανε από μέσα φτωχούς ανθρώπους που έμεναν σε τροχόσπιτα και παραπήγματα για να κάνουν αυτή την αηδία. Τώρα ας έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά, γιατί αυτοί οι τύποι είναι ικανοί να “πουλήσουν” το μέρος για οικόπεδο σε κάποιον δικό τους.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί