Στ. Κασσελάκης: Δεσμεύομαι για δικαιοσύνη όσο και να «μπαζώνει» τις έρευνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη

Αυστηρή απάντηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης με αφορμή την ντροπιαστική δήλωση του πρωθυπουργού για κομματική εργαλειοποίηση της τραγωδίας στα Τέμπη.

Δείτε:

Τέμπη: Προκλητικός ο “Μεσσίας”: Μιλάει για “ανθρώπινα λάθη” και καταγγέλλει την αντιπολίτευση για “εργαλειοποίηση” (βίντεο)

Ιδού ποιος εργαλειοποιεί τις τραγωδίες: Όταν ο Μητσοτάκης τόλμησε να αναφωνήσει “εμείς μετράτε στρέμματα κι εσείς φέρετρα” (βίντεο)

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με ανάρτησή του στο Twitter, επισημαίνει ότι ο δεσμεύεται πως όσο και να «μπαζώνει» τις έρευνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο και να καμουφλάρεται επικοινωνιακά, στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

«Ο πρωθυπουργός που με προσωπική του ευθύνη μπλοκάρει την έρευνα της Δικαιοσύνης για το predator, που αμαυρώνει την πατρίδα μας στο εξωτερικό με τους χειρισμούς του στο κράτος Δικαίου, που τα στελέχη του απαξίωσαν τον ρόλο της εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα στα Τέμπη, που ένας από τους πιο στενούς του υπουργούς έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα» στα Τέμπη, χθες μίλησε για εργαλειοποίηση. 
Δεσμεύομαι πως όσο και να «μπαζώνει» τις έρευνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο και να καμουφλάρεται επικοινωνιακά, στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί