Ηράκλειο: Γνωστό γαλάζιο πολιτικό γραφείο απαγορεύει την κριτική στην κυβέρνηση και απειλεί πολίτες!

Γαλάζιος εκφοβισμός και απειλές!

Το είδαμε κι αυτό! Απ’ ό,τι φαίνεται (εκεί) στην Κυβέρνηση δεν επιδέχονται την καλόπιστη κριτική και την ελευθερία του λόγου. 

Μάλιστα, πρόσωπο της γαλάζιας επιρροής και άμεσης σχέσης με συγκεκριμένο και γνωστό πολιτικό γραφείο του Ηρακλείου (πιο άμεσης δεν γίνεται) επικοινώνησε με οικείο πρόσωπο γνωστού κοινωνικού λειτουργού και απείλησε ότι επειδή  ο εν λόγω κοινωνικός λειτουργός ακολουθεί αντιπολιτευτική γραμμή και εκφράζει τη διαφορετική γνώμη του «θα του κάνουν μήνυση… και θα γίνουν ο χειρότερος εφιάλτης του».

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση-δημοσίευση στον προσωπικό λογαριασμό Facebook του κοινωνικού λειτουργού, με αναφορά σε κυβερνητικές επιλογές και πολιτικές.

Άραγε, ο πρωθυπουργός των αρίστων τις εγκρίνει αυτές τις πρακτικές εκφοβισμού προς απλούς πολίτες που έτυχε να διαφωνούν και διαφοροποιούνται, δημοσίως, απέναντι στις κυβερνητικές πολιτικές. Γιατί στην προκειμένη, εν τοις πράγμασι, τελείται το αδίκημα του εκφοβισμού, της απειλής, ο περιορισμός της ελευθερίας του λόγου, τα οποία -βεβαίως- αποκτούν άλλη διάσταση και μέγεθος όταν κινούνται κατ’ εντολή προσώπου που κατέχει πολιτική εξουσία.

Ντροπή τους!

ΥΓ: Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πολιτικό γραφείο, ο ίδιος ο πολιτικός προϊστάμενος ή οι δικοί του άνθρωποι εφαρμόζουν τέτοιες τακτικές… Κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια…

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί