Εικόνες από το καταστραμμένο στέγαστρο στο Παγκρήτιο Στάδιο – Κίνδυνος για την περιοχή το τμήμα που αποκολλήθηκε

ImageOnline / Στέφανος Ραπάνης

Την Παρασκευή, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, ξεκινά η αποκατάσταση

Δείτε εικόνες από το καταστραμμένο στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου. Όπως είναι γνωστό το στέγαστρο υπέστη σοβαρές ζημιές κατά την κακοκαιρία της περασμένης Δευτέρας, με συνέπεια να κλείσει επ’ αόριστο, ενώ κλειστός είναι και ο δρόμος.

Το τμήμα που έχει αποκολληθεί αποτελεί κίνδυνο για την περιοχή γι αυτό και υπάρχει μια περιοχή γύρω από τα στάδιο που δεν μπορεί κανείς να πλησιάσει.

Δείτε επίσης:

Αποκολλήθηκε τμήμα από το στέγαστρο του Παγκρητίου Σταδίου – Κλείνει επ’ αόριστον

Μέσω τηλεργασίας η εξυπηρέτηση των δημοτών από τις υπηρεσίες στο Παγκρήτιο Στάδιο, για λόγους ασφαλείας

Παγκρήτιο: Κλειστό τμήμα της οδού Σπ. Μουστακλή για λόγους ασφαλείας – Αυτοψία στο Στάδιο από μηχανικούς του Δήμου Ηρακλείου και εναερίτες

Ετελείωσεεε: Το 2022 ο Αυγενάκης… “αναβάθμιζε” με 1 εκ. € το Παγκρήτιο στάδιο αλλά το 2024 κατέρρευσε το στέγαστρο…

Αυτά είναι: 1 εκ. € μόνο για μελέτες 4ώροφου κτιρίου… VIP και VVIP στο Παγκρήτιο, ενώ τα αθλητικά σωματεία πένονται…

Ξεκινάει η αποκατάσταση του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου 

Ετοιμάζεται  σχέδιο για να δοθεί άμεσα το Παγκρήτιο Στάδιο σε χρήση 

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες, θα ξεκινήσουν οι εργασίες απομάκρυνσης του τμήματος του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου που αποκολλήθηκε από τους θυελλώδεις ανέμους το βράδυ της Δευτέρας 29/1, καθώς και ο έλεγχος και οι όποιες εργασίες στερέωσης απαιτηθούν.

Αυτό αποφασίστηκε έπειτα από τεχνική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο Στάδιο, με την συμμετοχή των Αντιδημάρχων Αθλητισμού και Τεχνικών Έργων, Γιάννη Τσαπάκη και Γιώργου Σισαμάκη αντίστοιχα, υπηρεσιακών στελεχών, εκπροσώπων της ΕΛΑΣ και της τεχνικής εταιρείας, με στόχο να καθοριστεί η πορεία των παρεμβάσεων και της λειτουργίας του.

Παράλληλα, ετοιμάζεται ένα σχέδιο λειτουργίας του Παγκρητίου Σταδίου που θα μπορεί να εφαρμοστεί κατά τη διάρκεια των εργασιών, ανάλογο του σχεδίου που είχε υλοποιηθεί κατά τις εργασίες του στεγάστρου της δυτικής πλευράς του Σταδίου. Με τον τρόπο αυτό το Στάδιο θα δοθεί πολύ σύντομα σε χρήση, με συνθήκες που θα διασφαλίζουν την απόλυτη ασφάλεια των χρηστών του.

Οι λεπτομέρειες για το σχέδιο αυτό θα γίνουν γνωστές τη Δευτέρα 5/2, οπότε και έχει προγραμματιστεί νέα τεχνική σύσκεψη η οποία θα αξιολογήσει την κατάσταση και θα προχωρήσει σε ενημέρωση των χρηστών του σταδίου για την λειτουργία του.   

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί