Νταλάρας προς ΜΜΕ κουτσομπολιού: Αυτό που κάνετε δεν είναι δημοσιογραφία – Θα ντραπείς αν δεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη (βίντεο)

Δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του ο Γιώργος Νταλάρας, απέναντι σε ρεπόρτερ που περίμεναν δηλώσεις του καθώς έβγαινε από συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό, στην οποία μίλησε για τον Βασίλη Τσιτσάνη.

Μόλις εξήλθε, οι τηλεοπτικοί δημοσιογράφοι του απηύθυναν ερωτήσεις σχετικά με δηλώσεις που είχε κάνει πριν μερικές ημέρες για τον Αντώνη Ρέμο και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Ωστόσο, ο Γιώργος Νταλάρας αντέδρασε έντονα στις ερωτήσεις των ρεπόρτερ. Όταν ρωτήθηκε εάν μετάνιωσε για τις προηγούμενες δηλώσεις, ο τραγουδιστής είπε ότι «αν θέλετε κάτι για τον Τσιτσάνη, ευχαρίστως».

Όταν μια εκ των δημοσιογράφων του επισήμανε την απάντηση του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο οποίος σημείωσε ότι είναι ένα «τίποτα» μπροστά στον Γιώργο Νταλάρα, ο τελευταίος ανέφερε ότι «κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως κι εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις».

Όμως όταν συνέχισε να δέχεται σχετικές ερωτήσεις, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης, ρώτησε τους δημοσιογράφους: «αυτό που κάνετε τώρα δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο και για εσάς και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε;».

«Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή, δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου θα ντραπείς», είπε ο κ. Νταλάρας απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο, «κι εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις», συνέχισε.

Όταν μια εκ των δημοσιογράφων εξήγησε πως κάνει απλά τη δουλειά της, ο Γιώργος Νταλάρας απάντησε ότι «δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί