Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης: Εκδήλωση για τα παιδιά του “Αγίου Σπυρίδωνα”

Εορταστική εκδήλωση, με αφορμή τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, για τα παιδιά και τους εργαζόμενους του Ιδρύματος  “Αγίου Σπυρίδωνα”, θα πραγματοποιήσει τo Δ.Σ. του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του ιδρύματος  την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι.

«Αρωγοί στην προσπάθειά μας αυτή θα είναι ο ταχυδακτυλουργός Ρόκο, ο οποίος θα διασκεδάσει δωρεάν τα παιδιά του ιδρύματος και το συγκρότημα Nuts», αναφέρουν τα μέλη του Συλλόγου στην πρόσκλησή τους.

Χορηγοί θα είναι η εταιρεία ΣΙΓΑΝΟΣ η οποία θα προσφέρει μπουφέ για εργαζόμενους και παιδιά του ιδρύματος, η εταιρεία ΠΛΑΙΣΙΟ με δώρα, το βιβλιοπωλείο Επιτροπάκης με χαρτικά και είδη ζωγραφικής και το κατάστημα  Κουλάκης με είδη καθαριότητας. Την εκδήλωση θα συνοδεύσει μουσικά παρέα από εργαζόμενους της Περιφέρειας με τραγούδια των ημερών, παραδοσιακές κρητικές μελωδίες.

«Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν στην προετοιμασία πραγματοποίηση της εκδήλωσης, χορηγούς και συναδέλφους, και ευχόμαστε υγεία, όμορφες ημέρες ζεστασιάς και αγάπης, ισότητα και ειρήνη για όλους τους ανθρώπους.

Αρχή μας, η αλληλεγγύη και αποδοχή όλων των παιδιών σαν δικών μας παιδιών», καταλήγουν τα μέλη του Συλλόγου Υπαλλήλων Περιφέρειας Κρήτης Ν. Ηρακλείου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί