Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν. Ηρακλείου για την παγκρήτια διαμαρτυρία στα Χανιά

Ανακοίνωση της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν Ηρακλείου  για την παγκρήτια συγκέντρωση στα Χανιά:

Η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ Ν Ηρακλείου χαιρετίζει,  όλους τους συνταξιούχους όλων των συνταξιουχικών οργανώσεων,  από όλη την Κρήτη που με μαζικό , απαράμιλλο, αγωνιστικό θάρρος,   που παρά τις δυσκολίες μετακίνησης αψηφώντας τη κούραση συμμετείχαν στη μεγάλη Παγκρήτια συγκέντρωση για να διαδηλώσουν,  με την συγκινητική τους παρουσία , με υπερηφάνεια  και με ψηλά το κεφάλι   απαίτησαν , λύσεις στα οξυμένα προβλήματα   που για χρόνια μένουν άλυτα , με αποτέλεσμα την φτωχοποίηση μας .

Η Παγκρήτια  συγκέντρωση μας   ήταν στα πλαίσια των μεγάλων κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα  που οργάνωσε η Συντονιστική  Επιτροπή Αγώνα (ΣΕΑ) και με αποκορύφωμα την Παλαική , Πανελλαδική συγκέντρωση που έγινε στην Αθήνα την 24 /11 .

Οί Συνταξιούχοι  από τη Κρήτη από τα Χανιά    έστειλαν το μήνυμα στη κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να συμβιβαστούμε  και να αποδεχθούμε ότι μετά από 13 χρόνια  φοβερών περικοπών  και μειώσεων  των συντάξεων μας  κύριων και επικουρικών , στο ΕΚΑΣ , στα δώρα , στην υγεία , σε πληρωμένες κοινωνικές παροχές, να μην δίνονται ουσιαστικές αυξήσεις .

Οι συνταξιούχοι  δεν δέχονται  να δίνονται επιδόματα  ψίχουλα την στιγμή που πρέπει να δίνονται τα δώρα μας. Να γίνονται κρατήσεις για την υγεία ακόμη και στους πεθαμένους .

Να μην προσλαμβάνονται γιατροί  και νοσηλευτικό προσωπικό  , 

Να μην προσλαμβάνεται προσωπικό στον ΕΦΚΑ  για την έγκαιρη έκδοση των συντάξεων μας 

Όσα διεκδικούμε  είναι δικά μας , πληρωμένα με τον αγώνα μιας ζωής  και δεν τα χρωστάμε σε κανένα Υπουργό , σε καμιά κυβέρνηση σε κανένα τραπεζίτη  .

Με τον αγώνα μας θα τα διεκδικήσουμε μέχρι την δικαίωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί