Νέα τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης – Νεκρός 46χρονος σε τροχαίο

φωτογραφία αρχείου

Μια ακόμα τραγωδία στους δρόμους της Κρήτης τα ξημερώματα. Τροχαίο στον περιφερειακό του Ρεθύμνου είχε συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό 46χρονου άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το goodnet.gr, ο άτυχος άνδρας κινούνταν με τη μηχανή του στον περιφερειακό δρόμο με κατεύθυνση προς τη Σοχωρα , όταν στο ύψος του δημοτικού πάρκινγκ -κάτω από συνθήκες που διερευνώνται- το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο και ανετράπη.
Ο 46χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθυμνου όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του.
Τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος που οδήγησε στο θάνατο του 46χρονου άντρα έρευνα το τμήμα Τροχαίας Ρεθυμνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας κινούνταν με τη μηχανή του στον περιφερειό δρόμο με κατεύθυνση προς τη Σοχωρα , όταν στο ύψος του δημοτικού πάρκινγκ -κάτω από συνθήκες που διερευνώνται- το δίκυκλο εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένιο στηθαίο και ανετράπη.
Ο 46χρονος τραυματίστηκε βαρύτατα και μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ρεθυμνου όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματα του
Τις συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος που οδήγησε στο θάνατο του 46χρονου άντρα έρευνα το τμήμα Τροχαίας Ρεθυμνου.




Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι pagalos04_23.gif

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί