Συναυλία αλληλεγγύης στον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό

Κάλεσμα στη συναυλία αλληλεγγύης στον πολύπαθο παλαιστινιακό λαό, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 18:00 στην πλατεία Ελευεθερίας, απευθύνει μέσω ανακοίνωσης, η Διοικούσα Επιτροπή της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ηρακλείου.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Από την πρώτη στιγμή της βάρβαρης δολοφονικής επίθεσης του ισραηλινού κράτους δολοφόνου κατά του Παλαιστινιακού λαού καταγγέλλουμε το Ισραήλ και τους ιμπεριαλιστές συμπαραστάτες του, ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ, την ελληνική κυβέρνηση, όλα τα αστικά κόμματα που βρίσκονται στην πλευρά στήριξης του Ισραήλ και των εγκλημάτων του.

Είμαστε σταθερά στο πλευρό του πολύπαθου Παλαιστινιακού λαού που αγωνίζεται για ανεξάρτητη πατρίδα στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Αν. Ιερουσαλήμ. Καταγγέλλουμε τη σφαγή των Παλαιστινίων από το εγκληματικό καθεστώς του κράτους του Ισραήλ που, επιχειρώντας τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, σκοτώνει αδιακρίτως άμαχους, παιδιά και γυναίκες ισοπεδώνοντας τη Γάζα ολόκληρη με τη συνενοχή των ιμπεριαλιστών συμμάχων του (ΗΠΑ – ΝΑΤΟ – ΕΕ), αλλά και παιδιά του ισραηλινού λαού που τα στέλνει να γίνουν κρέας στα κανόνια του πολέμου που διεξάγει. Παλεύουμε να σταματήσει τώρα η σφαγή του Παλαιστινιακού λαού!

Απαιτούμε:

– Να σταματήσουν οι βομβαρδισμοί στην Παλαιστίνη.

– Να τερματιστεί η ισραηλινή κατοχή και οι εποικισμοί παλαιστινιακών εδαφών.

– Να επιστρέψουν οι πρόσφυγες στα σπίτια τους.

– Να απελευθερωθούν οι πολιτικοί κρατούμενοι από τις ισραηλινές φυλακές.

– Να αναγνωριστεί το παλαιστινιακό κράτος στα όρια του 1967 με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

– Η Ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει στην αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους.

– Να σταματήσει κάθε εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στο πλάι του Παλαιστινιακού λαού μέχρι την τελική νίκη του

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΠΑΘΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 6ΜΜ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ.

Ηράκλειο 3 Νοεμβρίου 2023

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί