Στ. Κασσελάκης: Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της ΚΟ και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε ψηφοδέλτια του κόμματος

Ανακοινώνει το απόγευμα τους τομεάρχες του κόμματος

Αυστηρό μήνυμα σε όσους επιχειρήσουν να υπονομεύσουν την ενότητα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ότι δεν θα έχουν καμία θέση στα ψηφοδέλτια που θα συγκροτήσει στο μέλλον το κόμμα, απηύθυνε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ανακοίνωσε ότι ύστερα από εισήγησή του, σήμερα το απόγευμα το Προεδρείο της Κ.Ο. θα ανακοινώσει τους Τομεάρχες που θα υπεραμύνονται της αλήθειας στη Βουλή.

«Έχω καταβάλει κάθε προσπάθεια η σύνθεση να είναι όσο το δυνατόν ενωτική και διευρυμένη. Με πυξίδα το μέλλον του προοδευτικού χώρου και της Σύγχρονης Αριστεράς» τονίζει.

Ο Στ. Κασσελάκης επαναλαμβάνει ότι η κύρια παραγωγή πολιτικής θα μεταφερθεί στα τμήματα και στην κοινωνία, με τους Τομεάρχες να συμμετέχουν ενεργά και στα δύο.

«Για να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντι στον κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ που με εμπιστεύεται και με ενθαρρύνει κάθε μέρα: Όποιος υπονομεύσει την ενότητα της Κ.Ο. και το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δεν θα έχει θέση σε μελλοντικά ψηφοδέλτια του κόμματος» υπογραμμίζει.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί