Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την χυδαία ανάρτηση σχετικά με την κατάληψη Ευαγγελισμού

Ότι παραβιάστηκε ο λογαριασμός του αστυνομικού των ΜΑΤ που φέρεται να μετείχε στην εκκένωση του Ευαγγελισμού, αναφέρει η αστυνομία μέσω ανακοίνωσής της μετά την αδιανόητη ανάρτηση που ήρθε στο φως.

Δείτε: Η αδιανόητη ανάρτηση αστυνομικού των ΜΑΤ που φέρεται να μετείχε στην εκκένωση του Ευαγγελισμού (εικόνα)

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, σχηματίζεται ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης ανακοινώνεται  ότι σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στον ηλεκτρονικό Τύπο, τα οποία περιέχουν δηλώσεις-σχόλια υβριστικού και απαξιωτικού περιεχομένου από προσωπικούς λογαριασμούς αστυνομικών που αφορά την επιχείρηση εκκένωσης του κτιρίου του Ευαγγελισμού στο Ηράκλειο που πραγματοποιήθηκε την 30.09.2023, όπως προέκυψε κατά δήλωση των αστυνομικών οι προσωπικοί τους λογαριασμοί έχουν παραβιαστεί από άγνωστο δράστη και ως εκ τούτου δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό σχηματίζεται ποινική δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου σε συνεργασία με την Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και διατάχθηκε διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η ανακοίνωση της αστυνομίας για την χυδαία ανάρτηση σχετικά με την κατάληψη Ευαγγελισμού”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Ευτυχώς και εξέδωσε η αστυνομία ανακοίνωση με την οποία αποδίδει τα γρσαφόμενα σε “προσωπικούς λογαριασμούς” αστυνομικών οι οποίοι …παραβιάστηκαν από άγνωστο δράστη και επομένως είναι ψευδείς και …ασχολίαστοι. Ευτυχώς και είχαμε ανησυχήσει ότι όντως τα γραφόμενα ίσως (λέμε ίσως, όλως τυχαίως βρε παιδί μου!) να είχαν – πράγμα απίθανο!!! – και μια ελάχιστη – τοση δούλα!!! – δόση αλήθειας! Εξάλλου καθόλου δεν μας έχει συνηθίσει η αστυνομία σε ψευδείς δηλώσεις, προβοκάτσιες, επιθέσεις, δολοφονίες, βιασμούς, παιδεραστίες, επιδρομές, βασανισμούς, εκβιασμούς, προστασίες, εκπορνεύσεις, ληστείες, συμμορίες, καταχρήσεις εξουσίας και άλλα τοιαύτα πταισματάκια για την προστασία μας! Πως να μην την πιστεύψεις; Εγώ πάντως “ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ” που λέει κι ο Ρήγας (ο Αριστοτέλης βεβαίως)!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί