Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Α. Κουμάνταρου- Γιατράκη: Διακρίσεις σε έργα 16 μαθητών στη Διεθνή Ολυμπιάδα

Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε  στην αίθουσα τελετών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  παρουσία του Πρύτανη, του Κοσμήτορα , του Υπουργού Παιδείας και μελών της Ολυμπιακής Επιτροπής, η βράβευση της Διεθνούς Ολυμπιάδας 2022-2023  Παιδικής Ζωγραφικής  από την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας ,με συμμετοχές που ξεπερνούν τις 10.000 από 30 χώρες Ελλάδας και εξωτερικού. Αξίζει δε να σημειωθεί, ότι  για πρώτη φορά το Υπουργείο Παιδείας παραχώρησε την αίθουσα τελετών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  σε μαθητική απονομή βραβείων πέραν των αποφοίτων φοιτητών του.

 Ανάμεσα στα έργα τα οποία βαθμολογήθηκαν με άριστα είναι  16  από μαθητές του ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Α. Κουμάνταρου-  Γιατράκη. 

Η απονομή  των μεταλλίων ,έγινε παρουσία φορέων του Υπουργείου Παιδείας, Υπουργείου Πολιτισμού ,  γονέων και συγγενών των παιδιών σε ένα συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα, χαράς και ικανοποίησης.

Αξίζει να αναφέρουμε τους μαθητές-τριές μας  οι οποίοι με την νίκη τους κόσμησαν την πόλη μας με τα μετάλλιά τους  και είναι οι εξής :

1]AΛΕΞΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 2] ΑΡΓΥΡΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ 3] ΒΑΡΔΑΚΗ ΤΑΤΙΑΝΑ 4] ΓΙΓΟΥΡΤΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ 5] ΚΑΤΑΧΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΣ 6] ΚΟΥΡΤΙΚΑΚΗ ΜΕΛΙΝΑ 7] ΛΙΛΙΤΣΗ ΜΑΡΙΛΙΑ 8] ΜΑΝΩΛΑΡΑΚΗ ΣΤΕΦΑΝΙΑ 9] ΞΑΝΘΑΚΗ ΜΑΡΙΑ 10] ΞΥΔΑΚΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ 11] ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΜΥΡΤΩ 12] ΠΕΤΡΑΚΗ ΖΕΤΑ 13] ΣΑΚΚΑΔΑΚΗ ΑΝΤΩΝΙΑ 14] ΤΣΟΥΡΙ ΒΑΝΕΣΣΑ 15] ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΜΑΝΟΣ 16] ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗ ΡΑΦΑΕΛΑ .

Από τη διεύθυνση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί