Δήμος Χερσονήσου -Μ. Παπαντωνάκης: «Δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που θα μου δείξουν οι Δημότες»

Σε μήνυμά του σχετικά με τις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές, ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Χερσονήσου Μάνος Παπαντωνάκης τονίζει: 

«Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι από τις πλέον σημαντικές διαδικασίες της δημοκρατίας μας. Δίνουν τη δυνατότητα στους πολίτες να εκφράζονται και να αποφασίζουν για τους ανθρώπους που θα τους εκπροσωπούν σε τοπικό επίπεδο και θα ορίζουν τις κατευθύνσεις της περιοχής τους για τα επόμενα χρόνια.

Σε αντίθεση με τις εθνικές εκλογές, όπου οι πολιτικές γραμμές και η εθνική πολιτική στρατηγική είναι στο επίκεντρο, οι αυτοδιοικητικές εκλογές αφορούν την καθημερινότητα όλων μας: τη συντήρηση των δρόμων και των σχολικών μονάδων, τη διαχείριση των απορριμμάτων, τα μέτρα πολιτικής προστασίας και πολλά άλλα θέματα που επηρεάζουν άμεσα τη ζωή μας.

Γι’ αυτό, είναι ουσιαστικός ο ρόλος κάθε πολίτη στη διαδικασία αυτή. Μέσα από τη συμμετοχή μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές, εκφράζουμε τη γνώμη μας, δίνουμε βάρος στις αποφάσεις που μας αφορούν και επηρεάζουμε την πορεία που θα πάρει η τοπική μας κοινότητα. Είναι μια δημοκρατική διαδικασία που υπογραμμίζει τη σημασία της ενεργού συμμετοχής και της ευθύνης κάθε πολίτη. 

Στην κατεύθυνση αυτή, συντάχθηκα με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Μεραμβελιωτάκη, καθώς η εργατικότητα και η αποτελεσματικότητά του, τα ευήκοα ώτα και η δημοκρατικότητα του χαρακτήρα του, αποτελούν στοιχεία που περιγράφουν τον ιδανικό κατά τη γνώμη μου επόμενο Δήμαρχο Χερσονήσου. Επιπλέον, η εμπιστοσύνη που μου έδειξε από την πρώτη στιγμή της συνεργασίας μας, με γεμίζει αυτοπεποίθηση για το έργο που μπορούμε να παράξουμε από την 1η Ιανουαρίου 2024.

Για τους παραπάνω λόγους, ζητώ την στήριξη των δημοτών του Δ. Χερσονήσου και δεσμεύομαι ότι θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης τους, από όποια θέση και αν εκείνοι μου ζητήσουν να υπηρετήσω».

Ο Μάνος Παπαντωνάκης, είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δήμου Χερσονήσου με την παράταξη «Μαζί με Όραμα» με επικεφαλής τον Γιώργο Μεραμβελιωτάκη. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο και κατοικεί στον οικισμό «Βραχόκηπος» του Δήμου Χερσονήσου από το 1993.

Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό πληροφορικής Χρύσα Τρέντσιου και μαζί έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. 

Αποφοίτησε το 2003 από το Τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και Πολυμέσων του τ. ΤΕΙ Κρήτης και το ίδιο έτος συνέχισε με τις μεταπτυχιακές σπουδές του στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο αποφοιτώντας το 2005 από το Kingston Univercity του Λονδίνου. 

Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία στον ιδιωτικό τομέα, ως σύμβουλος θεμάτων Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Digital Marketing, ενώ δίδαξε στο τ. ΤΕΙ Κρήτης ως Εργαστηριακός Συνεργάτης για 3 ακαδημαϊκά έτη.

Από το 2006, είναι μόνιμος υπάλληλος του ΕΦΚΑ (τ. ΙΚΑ), ενώ παράλληλα συνεχίζει να ασκεί και το επάγγελμα του καθηγητή πληροφορικής σε διάφορες Ιδιωτικές Σχολές.

Από το 2018 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος του Συνεταιρισμού Δασκάλων και Νηπιαγωγών «Βραχόκηπος», ενώ έχει διατελέσει κατά το παρελθόν μέλος στο Δ.Σ. Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Κοκκίνη Χάνι.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί