Ιωάννινα: Αναζητούνται τα αίτια θανάτου της 20χρονης φοιτήτριας

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου 20χρονης φοιτήτριας από τη Χίο, η οποία νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με αμυγδαλίτιδα.

Για τον θάνατο της 20χρονης φοιτήτριας προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.

Στο πλαίσιο αυτό θα κληθούν να καταθέσουν οι θεράποντες ιατροί, το οικογενειακό και ευρύτερο περιβάλλον της φοιτήτριας, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή.
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε η διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου με σκοπό τη διερεύνηση του περιστατικού.

Η 20χρονη φοιτήτρια νοσηλευόταν επί μία εβδομάδα στην Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων καθώς είχε διαγνωσθεί με αμυγδαλίτιδα.

Όπως αναφέρει το epiruspost στο νοσοκομείο πήγε μαζί με ένα φιλικό της πρόσωπο το οποίο είχε τα ίδια ακριβώς συμπτώματα από πήρε εξιτήριο μετά από δύο ημέρες.

Ο πυρετός στην κοπέλα επέμενε ενώ, όπως αναφέρουν έγκυρες πηγές, είχε έντονους πόνους στην κοιλιά, οι οποίοι αποδόθηκαν σε γαστρεντερίτιδα. Κατά την διάρκεια της νοσηλείας της υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία ενώ η κατάστασή της συνεχώς επιδεινωνόταν. 

Το πρωί της Τετάρτης (13/9) και κατά τη διάρκεια εξετάσεων υπέστη ανακοπή, διασωληνώθηκε  άμεσα και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου δυστυχώς κατέληξε. 
 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί