Μ. Καναβάκη: Η επί 9 χρόνια αντιδήμαρχος τώρα θέλει να την εμπιστευτούμε για “να αλλάξει το Ηράκλειο”!

Διαβάζω στο δελτίο Τύπου που έστειλε η παράταξη της υποψήφιας δημάρχου Ηρακλείου, Μαρίας Καναβάκη, σήμερα το μεσημέρι: “Με χαμόγελα υποδέχθηκαν επαγγελματίες στο κέντρο του Ηρακλείου, την υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Καναβάκη κατά την περιοδεία που πραγματοποίησε συνοδευόμενη από υποψήφιους της παράταξης που ηγείται “Ηράκλειο Για Σένα”.

Η κ. Καναβάκη συνομίλησε με τους επαγγελματίες για το πρόγραμμά της, τις θέσεις της παράταξής της και άκουσε με προσοχή όσα είχαν να της πουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο κέντρο της πόλης και τι πρέπει να αλλάξει.”

Και το δελτίο καταλήγει:

Η υποψήφια Δήμαρχος τόνισε ότι είναι γνώστης όλων των θεμάτων που άπτονται της αρμοδιότητας του Δήμου Ηρακλείου και τους κάλεσε να την εμπιστευτούν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να αλλάξει πρόσωπο η πόλη”.

Λοιπόν, γιατί πρέπει να τα λέμε όλα ενώπιον των κριτών που είναι οι δημότες – ψηφοφόροι, τι ακριβώς εννοεί η υποψήφια δήμαρχος όταν ζητά “να την εμπιστευτούν στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές για να αλλάξει πρόσωπο η πόλη”; Η κ. Καναβάκη δεν ήταν αντιδήμαρχος Ηρακλείου από τον Σεπτέμβριο του 2014, δηλαδή 9 συνεχή χρόνια, στις δυο θητείες Λαμπρινού;

Δεν της αρέσει το πρόσωπο της πόλης όπως ήταν επί 9 χρόνια (και πριν φυσικά) αλλά δεν το άλλαξε; Ή δεν είπε πράμα ή δεν μπόρεσε ή δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε…

Ερώτημα απλό, κι αν υπάρξει απάντηση εδώ είμαστε…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί