Χερσόνησος- Μαν. Παπαντωνάκης: «Στόχος μας να δώσουμε λύσεις και όχι να παντρευτούμε καρέκλες»

Τι αναφέρει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γιώργου Μεραμβελιωτάκη

Τις πρώτες προτεραιότητες που πρέπει να έχει η νέα δημοτική αρχή στο δήμο Χερσονήσου περιέγραψε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, Μάνος Παπαντωνάκης σε συνέντευξή του στο «Ράδιο Κρήτη».

Ο κ. Παπαντωνάκης ανέφερε πως το όνομα του συνδυασμού «Μαζί με Όραμα» με επικεφαλής τον Γιώργο Μεραμβελιωτάκη, μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς «στόχος μας είναι να δώσουμε λύσεις και όχι να παντρευτούμε καρέκλες» περιγράφοντας παράλληλα τα προβλήματα που έχει ο δήμος Χερσονήσου.

«Η παράταξη μας έχει θέσει κάποιες προτεραιότητες που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες ωστόσο η νέα δημοτική αρχή θα πρέπει να θέσει σε πρώτο πλάνο τον πολεοδομικό και χωροταξικό σχεδιασμό. Ο Γιώργος Μεραμβελιωτάκης, εξαιτίας και της εμπειρίας του ως αντιδήμαρχος χωροταξίας, έχει όλα τα προσόντα για να μπορεί να πετύχει την επίλυση των σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων στο συγκεκριμένο τομέα. Σε αυτό θα βοηθήσουν και τα στελέχη της παράταξης μας που έχουν την ανάλογη τεχνογνωσία», επεσήμανε σχετικά ο κ. Παπαντωνάκης ενώ έθεσε και μία σειρά άλλων προβλημάτων όπως η στάθμευση στο παραλιακό μέτωπο, ο τομέας της παιδείας αλλά και της υγείας.

«Η διαχείριση της σχολικής στέγης είναι προβληματική και πρέπει να δοθεί έμφαση. Το ίδιο και η υγεία που σε αυτόν τον τομέα ο δήμος Χερσονήσου στερείται βασικών υποδομών καθώς είναι ένας από τους ελάχιστους δήμους του νησιού που δεν έχει Κέντρα Υγείας», υπογράμμισε σχετικά.

Τέλος, ο Μάνος Παπαντωνάκης μίλησε και για την απόφασή του να λάβει μέρος στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές: «Θεωρώ ότι από τη στιγμή που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε σε μία περιοχή θα πρέπει να έχουμε λόγο και άποψη. Θα πρέπει να είμαστε ενεργοί πολίτες χωρίς όμως να κάνουμε απλώς κριτική εκ του ασφαλούς. Έτσι, όταν μας δίδεται μία ευκαιρία, αφού την αξιολογήσουμε, θα πρέπει να συμμετάσχουμε όσο πιο ενεργά μπορούμε».

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί