Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Μαλεβιζίου

Αναλυτικά οι υποψήφιοι

Παρουσιάστηκε  από την Τομεακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΚΚΕ, τη Δευτέρα 24 Ιούλη, ο πρώτος πυρήνας υποψηφίων με το αγωνιστικό ψηφοδελτίο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Μαλεβιζίου με θέμα: «Μαζί με τον λαό στους αγώνες για τις ανάγκες των πολλών και όχι για τα κέρδη των λίγων»

Η παρουσίαση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο στο Γάζι έγινε από τον Δημόκριτο Σαλούστρο, μέλος της Τομεακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο με τη Λαϊκή Συσπείρωση στον Δήμο Μαλεβιζίου.

Κατά την παρουσίαση ο Δ. Σαλούστρος ανάμεσα σε άλλα σημείωσε:

«Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαλεβιζίου, απευθύνει  κάλεσμα συμπόρευσης στους δημότες της περιοχής:

  • Σε όλους τους εργαζόμενους που βιώνουν την εκμετάλλευση, στους νέους που δεν τους αφήνουν να ζήσουν, να δημιουργήσουν, να έχουν δικαιώματα. 
  • Στους αυτοαπασχολούμενους που δουλεύουν ήλιο με ήλιο, στους μικρομεσαίους αγρότες που στενάζουν στο χωράφι .
  • Στους επιστήμονες που όσα διπλώματα και αν αποκτήσουν ποτέ δεν θα είναι αρκετά για να βγάλουν τα προς το ζην. 
  • Στα νέα ζευγάρια που τώρα κάνουν ένα νέο βήμα ζωής και βιώνουν την ανασφάλεια της επιβίωσης.
  • Στους συνταξιούχους, που στηρίζουν παιδιά και εγγόνια και από τα μισά του μήνα δεν έχουν ούτε για τα φάρμακα να αγοράσουν.

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαλεβιζίου, δεν απευθύνεται στους μεγαλοξενοδόχους, μεγαλοεπιχειρηματίες, και τους μεσάζοντες τους. Τα συμφέροντα τους με τα δικά μας δεν συναντιούνται πουθενά. Γιατί ένας συνδυασμός δεν μπορεί να είναι και με τον κλέφτη και με τον νοικοκύρη. 

Άλλωστε, οι ίδιοι και οι  εκπρόσωποι των συμφέροντων τους έχουν βρει θέση στα ψηφοδέλτια των άλλων δύο συνδυασμών. Συνδυασμοί που δεν έχουν καμία  ουσιαστική διαφορά ούτε στο πρόγραμμα, ούτε στο σχέδιο εφαρμογής. Αυτό άλλωστε μαρτυρά και η ευκολία μεταπήδησης δημοτικών συμβούλων, υποψηφίων και παρατρεχάμενων από το ένα ψηφοδέλτιο στο άλλο. Το μαρτυρά επίσης και η στήριξη των κομμάτων καθώς και στις δυο παρατάξεις μπορείς να βρεις να φιγουράρουν στελέχη του ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ ακόμα και των Σπαρτιατών. 

Αλήθεια τι μπορεί να ενώνει όλες αυτές τις φαινομενικά τόσο αντίθετες πολιτικές δυνάμεις στα ίδια ψηφοδέλτια; Μα δεν είναι άλλο από την υλοποίηση της πολιτικής της Ε.Ε.και της κυβέρνησης που θέλει τους δήμους να λειτουργούν ως εισπρακτικούς μηχανισμούς, που θα ξεζουμίζουν το δημότη και θα χαρίζουν ζεστό χρήμα και υποδομές στο μεγάλο ντόπιο και ξένο κεφάλαιο. Αυτό εξάλλου, αποδεικνύεται από την πολιτική που εφάρμοσε τα τελευταία 4 χρόνια η δημοτική αρχή του κυρίου Μποκέα που στρατεύτηκε με τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών του τουρισμού και της ενέργειας. Σε αυτή την επιλογή οφείλεται η απουσία έργου που να εξυπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες των κατοίκων του Δήμου μας και όχι στην ανικανότητα της Δημοτικής Αρχής. 

Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του λαού δεν αποτελεί γι αυτούς προτεραιότητα. Ότι δεν τους αποφέρει όφελος, το θεωρούν κόστος. Για αυτό και δεν υπήρχε μέριμνα: για δημόσιες υποδομές και έργα, όπως τα αντιπυρικά και αντιπλημμυρικά, για Κέντρο Υγείας, για σύγχρονα και ασφαλή σχολεία, για την επαρκή στελέχωση με μόνιμο προσωπικό όλων των υπηρεσιών των δήμων, για μειώσεις στη φορολογία σε δημόσια αγαθά όπως το νερό.

 Ενώ για όποια έργα κοινής ωφέλειας είναι αναγκασμένη η Δημοτική Αρχή να υλοποιήσει, δεν διεκδικεί χρήματα από το κεντρικό κράτος, τα οποία προέρχονται από τη φορολογία του λαού και οφείλει να τα αποδώσει. Αντίθετα, τα εντάσσει μέσα σε νέα δανειστικά προγράμματα που για να ξεπληρωθούν,ο λαός φορολογείται διπλά και τριπλά. Ή τα μετατρέπει σε ανταποδοτικά οφέλη για τα οποία κυβέρνηση και τοπική διοίκηση δίνουν «γη και ύδωρ» στους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους. Τρανό παράδειγμα αποτελεί το έργο της Ηλεκτρικής Διασύνδεσης, όπου οι μεγάλες επιχειρήσεις θα αξιοποιήσουν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της ευρύτερης περιοχής και τους δρόμους μεταφοράς για δικό τους όφελος.

Όσο για τον κύριο Πιτσικάκη αναρωτιόμαστε που ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια και τι έκανε για τα καθημερινά προβλήματα του λαού; Σε ποιον αγώνα πρωτοστάτησε πρώτού αποφασίσει ξαφνικά να εμφανιστεί στην πολιτική σκηνή του τόπου; 

Τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν μόνο η Λαϊκή Συσπείρωση πάλευε ενάντια σε όλα αυτά, αποκάλυπτε το ρόλο της Δημοτικής Αρχής αλλά και της αντιπολίτευσης. Όχι μόνο πίεζε να βρεθούν λύσεις, αλλά είχε θέσεις και κατέθετε ολοκληρωμένες προτάσεις για την ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών μας, από τις πιο μικρές έως τις πιο μεγάλες. 

Η Λαϊκή Συσπείρωση Μαλεβιζίου βάζει στο επίκεντρο μία άλλη εναλλακτική πρόταση, έναν άλλο συνολικό σχεδιασμό που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες, θα βελτιώνει το επίπεδο ζωής του πολίτη, θα επικεντρώνεται στην προστασία της ανθρώπινης ζωής που σήμερα μπαίνει στο ζύγι του κέρδους. Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε:

  • Για σχέδιο πόλης με σύγχρονες υποδομές και έργα που θα βελτιώνουν την ποιότητα και θα προστατεύουν τις ζωές και τις περιουσίες των δημοτών. 
  • Για την κατάρτιση και υλοποίηση ολοκληρωμένου σχεδίου για τη σχολική στέγη.
  • Για ελευθέρους χώρους, υποδομές πολιτισμού, ψυχαγωγίας και αθλητισμού.
  • Για τη δημιουργία κέντρου υγείας, κρατικές δομές υγείας για την τρίτη ηλικία και τα ΑμΕΑ.
  • Για προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.
  • Για μείωση της φορολογίας και κατάργηση της ανταποδοτικότητας.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, οι κομμουνιστές, οι φίλες και οι φίλοι του κόμματος, θα βρεθούν ξανά στην πρώτη γραμμή του αγώνα όπως έκαναν όλο το προηγούμενο διάστημα.  Η μάχη των δημοτικών εκλογών αποτελεί συνέχεια της μάχης των βουλευτικών εκλογών για 100% εργατική λαϊκή αντιπολίτευση, καθώς δήμοι και περιφέρειες αποτελούν συνέχεια του αντιλαϊκού κράτους σε τοπικό επίπεδο.  

Για αυτό και καλούμε όλους εσάς που συμπορευτήκαμε όλο το προηγούμενο διάστημα ή αποφασίσατε  ότι τώρα είναι η ώρα να κάνετε αυτό το βήμα, εσάς που δεν υποκύπτετε σε πιέσεις και ανταλλάγματα, που θέλετε να πορευτείτε με αξιοπρέπεια και τιμιότητα, εσάς  που για τα κοινά μας προβλήματα δεν αναζητάτε ατομικές λύσεις, αλλά μπορείτε να δείτε την προοπτική και την ελπίδα για τη βελτίωση της καθημερινότητας  στον συλλογικό αγώνα και στην αλληλεγγύη,να στηρίξετε με κάθε τρόπο το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης, να βαδίσουμε μαζί τον δρόμο της εντιμότητας, της συνέπειας, της διεκδίκησης για ένα καλύτερο αύριο για τους πολλούς.»

Στην συνέχεια ακολούθησε η παρουσίαση των πρώτων ονομάτων υποψηφίων με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Μαλεβιζίου.

Οι υποψήφιοι

ΑΘΑΝΑΣΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΣΥΝΤΑΞ. ΟΙΚΟΔ. ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΣ
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΤΑ
ΒΑΘΙΑΝΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΙΚΑΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ
ΒΛΑΤΑ ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ (ΧΑΡΑ) ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣΑΝ. ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΤΕ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΙΤΕ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ
ΓΙΑΝΝΑΚΟΥΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΣΜ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ – ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΣΤΑ ΣΜ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
ΓΟΥΡΝΙΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΓΩΝΙΑΝΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΣΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΙΣ ΔΟΥ
ΔΙΒΙΝΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΔΙΒΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ
ΖΕΡΒΑΣ ΘΕΟΔΟΣΙΟΣ (ΣΑΚΗΣ)ΦΥΣΙΚΟΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Β’ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΣΗ
ΚΑΝΤΙΔΑΚΗ ΕΦΡΟΣΥΝΗΟΙΚΙΑΚΑ
ΚΑΝΤΙΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ
ΚΑΝΤΙΔΑΚΗΣ ΜΑΡΚΟΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΚΑΡΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ (ΕΦΗ)ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΓΑΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ
ΚΑΤΣΑΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΑΕΕ
ΚΟΝΤΟΚΑΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣ
ΚΟΝΤΟΚΑΛΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΑΝΕΡΓΟΣ
ΚΟΤΣΙΦΟΣ ΜΥΡΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΟΣΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΚΟΥΤΑΝΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ»
ΚΡΑΝΙΩΤΑΚΗ ΣΟΦΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΟΓΑ
ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ
ΛΑΓΟΥΔΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΤΟΑΠΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΗ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ
ΛΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟΥΠΑΛΛΗΛΟΣΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΛΑΠΑ ΑΡΓΥΡΩΑΝΕΡΓΗ
ΜΑΝΟΥΡΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ ΚΑΙ ΤΑΜΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
ΜΕΛΕΣΑΝΑΚΗ ΑΡΙΣΤΕΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ
ΕΛ ΑΚΛΕΧ ΜΟΧΑΜΑΝΤ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΣ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ
ΜΠΑΚΕΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΔΙΔΑΚΤΟΡΑΣ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Β’ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ
ΜΠΕΚΡΗ ΦΙΛΙΑ ΕΜΠΟΡΟΣΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ
ΜΠΟΥΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ ΙΔΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΤΑΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ
ΜΠΟΥΓΙΑ ΦΙΛΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ
ΠΑΝΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΓΚΡΙΦΗΣ) ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΝΑ ΑΝΕΡΓΗΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΤΗΣ ΟΓΕ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΟΥ ΜΙΧΑΗΛΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ-ΠΟΤΑ
ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΣΠΥΡΙΔΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ ΑΝΕΡΓΗ
ΤΖΟΡΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ
ΤΟΥΠΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
ΦΑΝΟΥΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ
ΦΛΟΥΡΗΣ ΧΑΡΙΔΗΜΟΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ -ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ Β’ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣΜΕΛΟΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΥ ΣΕΚΑ, ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 3ου & 4ου ΝΗΠΙΑΩΓΕΙΟΥ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ,  ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΓΕ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
ΧΡΟΝΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί