Κρήτη: Νεκρός σε τροχαίο συνταξιούχος αστυνομικός (φωτο)

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία του Ρεθυμνου στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του 69χρονου συνταξιούχου αστυνομικού Βασίλη Οικονομιδη.

Τραγική συγκυρία είναι πως ο 69χρονος πρώην αστυνομικός που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα το πρωί της Κυριακής, είχε υπηρετήσει επι σειρά ετών στο Τμήμα Τροχαίας Ρεθυμνου και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην τοπική κοινωνία και την ΕΛ.ΑΣ., όπως αναφέρει το goodnet.gr.

Υπενθυμίζεται πως το τραγικό δυστύχημα συνέβη νωρίς το πρωί, στο ύψος του κλειστού Γυμναστηρίου «Μελινα Μερκουρη», όταν κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες το ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 69χρονος και ένα φορτηγό ΙΧ , συγκρούστηκαν με σφοδρότητα με αποτέλεσμα ο 69χρονος να υποστεί βαρύ τραυματισμό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο Ρεθυμνου, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα τραύματα του.

Στο Νοσοκομείο Ρεθυμνου μεταφέρθηκε και ο οδηγός του δεύτερου οχήματος ο οποίος τραυματίστηκε , χωρίς ωστόσο η κατάσταση της υγειας του να εμπνέει ανησυχία.

Το τροχαίο διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Ρεθυμνου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί