Ξιφασκία: Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο ΑΟ Θησέας Ηρακλείου

Το Σαββατοκύριακο 8-9 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα ξιφασκίας του ΟΑΚΑ το πανελλήνιο πρωτάθλημα νέων ανδρών και νέων γυναικών (U20) με τη συμμετοχή σχεδόν 100 ξιφομάχων. Το συγκεκριμένο πρωτάθλημα έκλεισε την αυλαία για τις εγχώριες διοργανώσεις ξίφους μονομαχίας στην αγωνιστική περίοδο 2022-2023. 

Για μια ακόμα φορά, ο ΑΟ Θησέας Ηρακλείου ήταν παρών στη συγκεκριμένη διοργάνωση με δύο έφηβους αθλητές του, οι οποίοι μολονότι αγωνίζονταν με μεγαλύτερους ηλικιακά αθλητές, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για μια καλή θέση στη βαθμολογία στα ατομικά αγωνίσματα. Συγκεκριμένα, ο Φώτης Μήνος κατέλαβε τη 18η θέση κι ο Γιώργος Σαϊτάκης την 39η θέση.

Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής του συλλόγου κος Μιχάλης Πασσαδάκης, ο οποίος αξίζει συγχαρητηρίων για τις επιτυχίες των αθλητών και αθλητριών του καθόλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου. Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο κος Πασσαδάκης την εβδομάδα ανάμεσα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Σπάθης και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών, βρισκόταν στην Αθήνα όπου ολοκλήρωσε τη σχολή προπονητών ξιφασκίας Β επιπέδου.

 Ώρα για ξεκούραση, ανασυγκρότηση και δημιουργία στόχων για τη νέα αγωνιστική χρονιά που ξεκινά το Σεπτέμβρη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί