Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή η Κρήτη Σμπώκου – Φαρσάρη

Πέθανε η εμβληματική συμβολαιογράφος Κρήτη Σμπώκου-Φαρσάρη, 83 ετών, πρόεδρος επί χρόνια του συμβολαιογραφικού συλλόγου Κρήτης, προκαλώντας θλίψη στον νομικό κόσμο της χώρας. Η εκλιπούσα ήταν σύζυγος του αείμνηστου δικηγόρου Μιχάλη Φαρσάρη, που έφυγε από τη ζωή σαν αύριο πριν 5 χρόνια, την 1η Ιουλίου 2018.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που είχε αναπτύξει πολύ έντονο αντιδικτατορικό αγώνα.

Δείτε επίσης:

Ηράκλειο: Έφυγε από τη ζωή ο δικηγόρος Μ. Φαρσάρης, μία μεγάλη μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα

Η Κρήτη Σμπώκου-Φαρσάρη, ζούσε στο Ηράκλειο. Με τον άντρα της είχαν αποκτήσει 3 παιδιά, την Σουζάνα, την Γιάννα και τον Νικόλα.

Η κηδεία της Κρήτης Σμπώκου-Φαρσάρη θα γίνει την Κυριακή 2 Ιουλίου 2023 στις 12 το μεσημέρι στον Άγιο Μηνά στο Ηράκλειο.

Στις διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις του 1989-90 ήταν υποψήφια βουλευτής Ηρακλείου με τον ενιαίο Συνασπισμό.

Οι αναρτήσεις στο fb συγγενών και φίλων για το θάνατο της σπουδαίας αυτής αγωνίστριας είναι συγκινητικές.

“Κρήτη Σμπώκου Φαρσάρη.

Η αξιοπρέπεια η αγωνιστικότητα, η καλοσύνη, η αποφασιστικοτητα, ο επαγγελματισμός, η ομορφιά, η αγάπη το ήθος, είναι κάποια επίθετα που αυθόρμητα κοσμούν το όνομα της & την ύπαρξη της στην σκέψη μου!

Η Κρήτη μας, έφυγε σήμερα από την ζωή, για να πάει να συναντήσει τον σύντροφο στην ζωή κ στους αγώνες, τον Πατέρα των 3 αξιόλογων παιδιών τους, τον εμβληματικό δικηγόρο Μιχάλη Φαρσάρη που προπορεύτηκε με τον θάνατο του το 2018.

Η μετριότητα, το ήθος τους, καθώς κ το αδιάκοπο ενδιαφέρον τους για κοινωνική δικαιοσύνη, προσδιόρισαν την κάθε τους πράξη. Για την συνέπεια στις ιδέες τους πλήρωσαν ακριβό τίμημα.

Η εξόδιος ακολουθία, θα γίνει:

Κυριακή 3 /7, & ώρα 12,

στον Μητροπολιτικό ναό

του Αγίου Μηνά, Ηρακλείου

Τα θερμά μας συλλυπητήρια, σε όλη την οικογένεια. Η ευχή της κοντά στα παιδιά κ τα εγγόνια της!! Καλοστραθιά συμπεθέρα!”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί