Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Μετά τις αντιδράσεις στα “συχαρίκια”, καταδικάζει φασιστικές και ρατσιστικές απόψεις!

Προσπαθεί να μαζέψει όσα απαράδεκτα έπραξε ο Εμπορικός Σύλλογος με τα “συγχαρητήρια” και τα “καλή συνεργασία” προς τον βουλευτή των ακροδεξιών “Σπαρτιατών” στο Ηράκλειο.

Δείτε:

Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου: Έντονες αντιδράσεις για τα “συγχαρητήρια” στον βουλευτή των “Σπαρτιατών”

Σε νέα ανακοίνωσή του σήμερα επαναλαμβάνει ότι η επιστολή ήταν εθιμοτυπικού χαρακτήρα προσθέτοντας ότι “θέλουμε να δηλώσουμε ότι ως Εμπορικός  Σύλλογος Ηρακλείου, καταδικάζουμε ομόφωνα και απερίφραστα  όλες τις φασιστικές, ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και βίαιες  συμπεριφορές και δεν συνεργαζόμαστε με αυτούς που τις  εκφράζουν”.

 Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου, ως θεσμικό, συνδικαλιστικό  όργανο, έστειλε, όπως κάνει σε κάθε εκλογές, συγχαρητήριες  επιστολές εθιμοτυπικού χαρακτήρα σε όλους τους εκλεγμένους  βουλευτές του νόμου Ηρακλείου, του Ελληνικού Κοινοβουλίου.  

Δεδομένου ότι οι επιστολές αυτές στέλνονται σε όλους τους  βουλευτές, είναι προφανές ότι δεν έχουν κομματικό χαρακτήρα και  δεν εκφράζουν την στήριξη μας σε κάποιο κόμμα.  

 Σε κάθε περίπτωση θέλουμε να δηλώσουμε ότι ως Εμπορικός  Σύλλογος Ηρακλείου, καταδικάζουμε ομόφωνα και απερίφραστα  όλες τις φασιστικές, ρατσιστικές, σεξιστικές, ομοφοβικές και βίαιες  συμπεριφορές και δεν συνεργαζόμαστε με αυτούς που τις  εκφράζουν.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί