Γαλλία: 11χρονη έπεσε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της από πυροβολισμό γείτονα

Νεκρό έπεσε ύστερα από πυροβολισμό ένα 11χρονο κορίτσι με βρετανική καταγωγή, το οποίο έμενε με την οικογένειά του σε ένα χωριό της βορειοδυτικής Γαλλίας, στο οποίο εκείνη και η οικογένειά της κατοικούσαν για χρόνια.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, όλα συνέβησαν το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε ένα χωριό κοντά στην πόλη Κεμπέρ της Βρετάνης στη Γαλλία, όταν ένας Ολλανδός γείτονας ξεκίνησε να πυροβολεί. Η οικογένεια της 11χρονης έκανε μπάρμπεκιου στον κήπο του σπιτιού.

«Τα αρχικά στοιχεία δείχνουν ότι ο γείτονας των θυμάτων, ένας 71χρονος Ολλανδός συνταξιούχος, εμφανίστηκε ξαφνικά κρατώντας όπλο και πυροβόλησε εναντίον των θυμάτων πολλές φορές (…) προτού επιστρέψει στο σπίτι του με τη σύζυγό του», σημείωσε το γραφείο του τοπικού εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του κοριτσιού τραυματίστηκαν και η 8χρονη αδερφή του είναι σε σοκ.

Μάλιστα, η 8χρονη αν και σε σοκ, έτρεξε σε γειτονικό σπίτι για να ζητήσει βοήθεια ύστερα από το αιματηρό περιστατικό.

Μετά την επίθεση, ο 71χρονος κλείστηκε σπίτι του. Στην συνέχεια, όμως, παραδόθηκε στην αστυνομία και συνελήφθη εκείνος και η σύζυγός του.

Σύμφωνα με τον εισαγγελέα, δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο το κίνητρο του δράστη. Παράλληλα, σημείωσε πως οι δύο οικογένειες βρίσκονται επί σειρά ετών σε αντιπαράθεση για ένα κομμάτι γης που συνόρευε με τα ακίνητά τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί