Έφυγε από τη ζωή ο Μανώλης Σταυρακάκης

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο επιχειρηματίας του Ηρακλείου, Μανώλης Σταυρακάκης του Μίνο. Η κηδεια του θα γίνει αύριο Τετάρτη 10 Μαϊου στις 2 μ.μ στο χωριό Αρμανώγεια του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων.

Ο εκλιπών ήταν επιχειρηματίας και δραστήριος στον χώρο του ελαιολάδου.

Ο αδερφός του, ποιητής Μήτσος Σταυρακάκης τον αποχαιρετά μέσω αναρτήσής του αναφέροντας:

“Έφυγε ήσυχα κι αθόρυβα σαν το βασίλεμα ενός άστρου, αφήνοντας ένα απέραντο κενό με τη φεύγα του, μα και πολλές ζωντανές μνήμες να μας παρηγορούν.

Ο Μανωλης από μικρός ήταν ξεχωριστός. Ομορφοκαμωμένος με χαρούμενη ζωηρή παρουσία, ανήσυχος στα ντελικανιδάτα του, καλός χορευτής, έμαθε λύρα από τους δασκάλους της εποχής και οι κοντυλιές του όπως κι ο Ανωγειανός πηδηχτός, άναβαν φωθιές στις παρέες και στα γλέντια που δημιουργούνταν.

Όντας δραστήριος ,ανήσυχος κι ευρηματικός τον κέρδισε ο κόσμος του επιχειρείν. Ξεκίνησε με φορτηγά μεταφορών, χωματουργικά μηχανήματα κι ακολούθως δημιούργησε ένα ελαιοτριβείο για να αφοσιωθεί αργότερα στο εμπόριο ιδρύοντας την γνωστη εταιρεία εμπορίας ελαιολάδου ΙΑΝΘΟΣ ΑΕ.

Μανώλη, καλοστραθιά σου, η μνήμη σου θα είναι πάντα ζωντανή στην σκέψη μας και η θέση σου στην καρδιά μας αμετακίνητη “.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί