Αλ. Τσίπρας: «Γυρνάω από Τρίπολη, όχι με το κρατικό αεροσκάφος, με το αυτοκίνητο» (Βίντεο)

Σάλο προκαλεί η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να χρησιμοποιεί το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για την προεκλογική εκστρατεία της ΝΔ αλλά και η προκλητική απάντηση της κυβέρνησης ότι όσο είναι πρωθυπουργός θα κάνει ό,τι θέλει με τα κρατικά μέσα.

Δείτε: Μητσοτάκης: Με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και χρήματα των πολιτών στις κομματικές συγκεντρώσεις!

Τα παραπάνω δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστα ο Αλέξης Τσίπρας που σχολίασε σε βίντεό του στο Tik Tok ότι «γυρνάω από Τρίπολη, όχι με το κρατικό αεροσκάφος, αλλά με το αυτοκίνητο».

Ο Αλέξης Τσίπρας ωστόσο δεν έμεινε εκεί και συνέχισε το βίντεο μιλώντας για την Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και την δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργησή της.

Συγκεκριμένα ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε ότι «ήρθε και με βρήκε ένας μαθητής 17 χρονών που ψηφίζει για πρώτη φορά και με, ρώτησέ αν είναι αλήθεια αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι από αυτές τις εξετάσεις θα ακυρώσουμε την ελάχιστη βάση δίνοντας δυνατότητα να περάσουν περισσότεροι στα πανεπιστήμια. Του είπα όχι απλά είναι αλήθεια, είναι δέσμευση».

«Γιατί εμείς δεν θέλουμε να βάζουμε φραγμούς στην πρόσβαση στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Εμείς δεν δουλεύουμε για του κολλεγιαρχες αλλά για μία δημόσια παιδεία με υψηλής ποιότητας σπουδές» διαμήνυσε ο Αλέξης Τσίπρας.

@atsipras

#fyp #fypgreece #tiktokgreece #Τσίπρας

♬ πρωτότυπος ήχος – Αλέξης Τσίπρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί