Η απάντηση της ΚΟ Χερσονήσου του ΚΚΕ στον Αντώνη Μπιτζαράκη

Ανακοίνωση εξέδωσε η γραμματέας της Κομματικής Οργάνωσης Χερσονήσου του ΚΚΕ, Ελευθερία Χρυσού, μέσω της οποίας απαντά στο πρόσφατο άρθρο του πρώην μέλους του ΚΚΕ και νυν συντονιστή της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Χερσονήσου, Αντώνη Μπιτζαράκη, στο CandiaDoc.

Δείτε: “Είναι λοιπόν πρώην σύντροφε Κουτσούμπα ο ΣΥΡΙΖΑ η χειρότερη κυβέρνηση”;

Στην ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος αναφέρεται αναλυτικά:

Για να μην νιώθει αδικημένος ο κύριος Μπιτζαράκης να του ξαναπούμε ότι λέει το ΚΚΕ εδώ και χρόνια. Κάθε κυβέρνηση αποδεικνύεται ότι είναι χειρότερη από την προηγούμενη γιατί διατηρεί το αντιλαϊκό έργο της και προσθέτει και νέους αντιλαϊκούς νόμους. Και αυτό γιατί το ίδιο το σύστημα που διαχειρίζονται οι κυβερνήσεις γίνεται χειρότερο και πιο επιθετικό. Αυτό έκανε και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ενσωμάτωσε δυο μνημόνια και προσέθεσε κι ένα ακόμη. Όπως και η κυβέρνηση της ΝΔ αποδεικνύεται χειρότερη απ’ αυτή του ΣΥΡΙΖΑ γιατί στους μνημονιακούς νόμους που παραμένουν σε ισχύ φόρτωσε και νέους στις πλάτες του λαού… Το ίδιο βέβαια ισχύει και για την όποια κυβέρνηση σχηματιστεί μετά τις εκλογές.

Το ποιος έχει ανοίξει το δρόμο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει
να τον αναζητήσει στον ίδιο που έχει ψηφίσει τα 4 τελευταία χρόνια τα μισά νομοσχέδιατης κυβέρνησης του Μητσοτάκη, κάνει συμφωνίες σε Δήμους μαζί με τη ΝΔ και τοΠΑΣΟΚ όπως πρόσφατα στην Πάτρα απέναντι στον αγωνιστή κομμουνιστή δήμαρχο Κώστα Πελετίδη. Τα ίδια κάνει ακόμα και στη διοίκηση ΓΣΕΕ συγκροτώντας κοινό προεδρείο με τους  γνωστούς “εργατοπατέρες” του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που έβαλαν πλάτη τα προηγούμενα χρόνια για να περάσει η αντεργατική πολιτική των κυβερνήσεων και ο πρόσφατος νόμος έκτρωμα Χατζηδάκη.

Όσο λοιπόν και αν ψάχνουν μερικοί σοσιαλδημοκράτες με «αριστερά ένσημα» να παίξουν προεκλογικά το χιλιοπαιγμένο παραμύθι με τα δεκανίκια της δεξιάς να τους πούμε ότι κουράζει. Αγωνιούν να βρουν «επαρκείς, ουσιαστικές διαφορές», αλλά όπως είπε ο Β. Βενιζέλος «Οι συγκλίσεις μεταξύ των συστημικών κομμάτων στην Ελλάδα είναι εντυπωσιακά μεγάλες.»

Όσο ο κύριος Μπιτζαράκης προσπαθεί να ψαρέψει ψήφους στα “θολά νερά”  δε θα τα καταφέρει. Όλο και περισσότεροι αγωνιστές, λαϊκοί άνθρωποι έχουν βγάλει τα συμπεράσματα τους και συμπορεύονται με το ΚΚΕ. Σε σχέση με το παλαιότερο πέρασμα του από τις γραμμές του ΚΚΕ, έχουμε να του πούμε ότι ισχύει και για τον ίδιο το γνωστό απόφθεγμα του συντρόφου Χαρίλαου Φλωράκη : “τα στερνά τιμούν τα πρώτα”. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί