Μια μεγάλη συναυλία έξω απ’ το Rex για τον αγώνα των καλλιτεχνών

Πλήθος κόσμου και πολλοί καλλιτέχνες έδωσαν το «παρών» στη μεγάλη συναυλία, που πραγματοποιείται από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων κινητοποιήσεων του καλλιτεχνικού κόσμου κατά του προεδρικού διατάγματος 85.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Τη συναυλία διοργάνωσαν ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος και το Πανελλήνιο Σωματείο Ελλήνων Τραγουδιστών, στην πλατεία Δικαιοσύνης απέναντι από το κτίριο του Εθνικού Θεάτρου «Ρεξ».

 Μεταξύ άλλων τραγούδησαν οι: Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Νατάσα Μποφίλιου, Τάνια Τσανακλίδου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Μαρίζα Ρίζου, Νικηφόρος Ζερβάκης, Φώτης Σιώτας, Μελίνα Κανά.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Παράλληλα, εκφράζοντας την αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας, συγκεντρώνουν χρήματα και είδη πρώτης ανάγκης.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Στο πλευρό των καλλιτεχνών βρέθηκε και ο γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας. «Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε για ακόμα μια φορά, την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή μας στον αγώνα των καλλιτεχνών, στα δίκαια αιτήματά τους. Δεν χρειάζεται αυτή τη στιγμή καμιά αναβολή. Χρειάζεται η μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και επαγρύπνηση. Καμιά εμπιστοσύνη στα κόμματα που κυβέρνησαν και που υπόσχονται διάφορα προεκλογικά, αλλά άλλα κάνουν μετά» δήλωσε ο Δ. Κουτσούμπας.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ο Δ. Κουτσούμπας, συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τους Νατάσα Μποφίλιου, Γιώργο Νταλάρα, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μίλτο Πασχαλίδη, Τάνια Τσανακλίδου, Μακη Σεβιλογλου, με τους μουσικούς από την εκπομπή «Μουσικό Κουτί» της ΕΡΤ.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Επισκέφτηκε επίσης και το χώρο όπου τα συνδικάτα Αττικής συγκεντρώνουν βοήθεια για τους σεισμόπληκτους της Τουρκίας και της Συρίας.

Στην αντιπροσωπεία του κόμματος συμμετείχαν ακόμα τα μέλη του ΠΓ Ν. Σοφιανός, Γ. Πρωτούλης, Κ. Παρασκευάς, Θ. Χιώνης και Θ. Γκιώνης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί