Σε πλήρη σύγχυση ο Μητσοτάκης: Αφού… υπερηφανεύτηκε για τη μείωση των μισθών, εξήγγειλε και μείωση συντάξεων! (βίντεο)

Ρέντα στις γκάφες έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς μετά το αμίμητο «τηρήσαμε τις βασικές μας δεσμεύσεις, μειώσαμε τους μισθούς», τώρα μιλά και για μείωσεις συντάξεων.

Αρχικά ο πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στην Πτολεμαίδα ανέφερε ότι η κυβέρνηση τήρησε τις βασικές της δεσμεύσεις και μείωσε τους μισθούς.

Δείτε:

Απίστευτο αλλά αληθινό: Ο Μητσοτάκης περηφανεύεται ότι μείωσε τους μισθούς! – Δείτε το βίντεο από την Πτολεμαΐδα

«Ποτέ καμία κυβέρνηση δεν χρειάστηκε να διαχειριστεί τόσες κρίσεις, όσες η δική μας. Όμως σήμερα, παρά τις δυσκολίες, η Ελλάδα είναι πιο ισχυρή από ό,τι ήταν το 2019, όταν μας ανέθεσαν οι Έλληνες την ευθύνη της διακυβέρνησης του τόπου. Τηρήσαμε τις βασικές μας δεσμεύσεις: μειώσαμε τους μισθούς, δημιουργήσαμε θέσεις απασχόλησης, κάναμε την Ελλάδα πιο ασφαλή και πιο ισχυρή γεωπολιτικά».

Στη συνέχεια επανήλθε και έβαλε στο στόχαστρο τους συνταξιούχους, λέγοντας: «…Για το πώς θα κάνουμε τις δικές σας ζωές καλύτερες, για το πώς θα βελτιώσουμε τους μισθούς, για το πώς θα κατοχυρώσουμε τις μειώσεις των συντάξεων, για το πώς θα φτιάξουμε ένα καλύτερο εθνικό σύστημα υγείας».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Σε πλήρη σύγχυση ο Μητσοτάκης: Αφού… υπερηφανεύτηκε για τη μείωση των μισθών, εξήγγειλε και μείωση συντάξεων! (βίντεο)”

  1. Δήμος Σθένης

    Μην παραπλανείτε τον κόσμο! Δεν είναι ούτε σαρδάμ, ούτε γκάφες αυτές του Μητσοτάκη. Αυτή είναι η πολιτική του “νεοφιλελέ” πλιάτσικου που εφαρμόζει το αστικό κράτος για τα κέρδη των λίγων. Είναι η πολιτική του αστικού κράτους για το …”ξεπέρασμα της κάθε τάχαμου κρίσης του”!!! Διάβολε! Έχουμε περάσει τόσες κρίσεις και κρίσεις, συμφορές και καταστροφές (κάθε λογής) από το 1960 (που θυμάμαι και πολύ περισσότερες απ’ όσο διαβάζω!) κι ακόμα ελπίζουμε σε Μεσίες, Μωυσήδες και άλλες επενδεδυμένες στο ψέμα αηδίες που “εφευρίσκονται” κάθε φορά ως κρατούντα και φέροντα τα “εισόδια της σωτηρία μας”; Πρόσφατα έχουμε μπροστά στα μάτια μας το δράμα του Τουρκικού και Συριακού λαών, όπως εξελίχτηκε. Ποιος τους προσέτρεξε άμεσα; Το κράτος τους ή οι λαοί του κόσμου; Οι μεγάλες δυνάμεις (τρομάρα τους!!!) που ανελέητα συνεχίζουν τους βομβαρδισμούς και τις καταστροφές στις ήδη σφαγιασμένες απ’ τους σεισμούς περιοχές εκ του ασφαλούς ή οι απλοί άνθρωποι, διακινδυνεύοντες τις ζωές τους; Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ που απαγόρευε (λόγο κυρηγμένου αποκλεισμού) την προσπέλαση για παροχή της λαϊκής βοήθειας που προσέτρεξε άμεσα στις πληγμένες περιοχές; Με πόσο πιο σκληρά λόγια πρέπει ακόμη να μιλήσει η πραγματικότητα για να την ακούσουμε και να πειστούμε; Και τι πρέπει να κάνουν οι απλοί άνθρωποι για να καταλάβουμε όλοι πως η μοναδική σωτηρία και ευημερία όλων μας βρίσκεται στα χέρια των λαών; Βλέπετε πως: “Μόνο ο ΛΑΟΣ μπορεί να σώσει το ΛΑΟ”;

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί