Καταγγελία πολίτη στο Candiadoc: Πήγε την 9 μηνών κόρη του με 40 πυρετό στο νοσοκομείο και δεν υπήρχε παιδίατρος!

Πήραν από το νοσοκομείο τηλέφωνο τον ένα και μοναδικό παιδίατρο για να του πουν ότι έχουν το μωρό εκεί και για να τους ρωτήσουν τι να κάνουν και η απάντηση του γιατρού ήταν “να πάμε αύριο ιδιωτικά να κάνουμε εξετάσεις”

Απίστευτες και άκρως επικίνδυνες καταστάσεις στο νοσοκομείο Σαντορίνης, λόγω υποστελέχωσης, καταγγέλλει με επιστολή του στο Candiadoc πολίτης.

Όπως μας αναφέρει στην επιστολή του, ο άνδρας πήγε με την 9 μηνών κόρη του με 40 πυρετό στο νοσοκομείο, για να βρει εκεί μία γιατρό η οποία του είπε ότι δεν υπήρχε εκείνη την ώρα παιδίατρος στο νοσοκομείο σε εφημερία και ότι “οι γιατροί που είναι εκεί είναι αγροτικοί και θα κάνουν ό,τι μπορούν”.

Μετά από επιμονή τόσο του ίδιου όσο και της συζύγου του, πήραν από το νοσοκομείο τηλέφωνο τον ένα και μοναδικό παιδίατρο για να του πουν ότι έχουν το μωρό εκεί και για να τους ρωτήσουν τι να κάνουν και η απάντηση του γιατρού ήταν “να πάμε αύριο ιδιωτικά να κάνουμε εξετάσεις”.

Όπως μάλιστα αναφέρει στην επιστολή του ο πολίτης, έχει ο ίδιος προσπαθήσει να επικοινωνήσει και με το υπουργείο υγείας για να καταγγείλει το γεγονός, ωστόσο κανείς δεν σηκώνει τα τηλέφωνα.

Αναλυτικά η επιστολή:

Θέλω να σας αναφέρω ένα περιστατικό που έγινε σήμερα το βράδυ και ώρα 21:00 πήγα στο γενικό νοσοκομείο θήρας Σαντορίνης με την 9 μηνών κόρη μου με 40 πυρετό μπήκα στα επείγοντα και εκεί ήρθε μια γιατρό η οποία μας ανακοίνωσε ότι δεν υπάρχει παιδίατρος στο νοσοκομείο σε εφημερία και ότι οι γιατροί που είναι εκεί είναι αγροτικοι και θα κάνουν ότι μπορούν .μετά από επίμονη δική μου και της γυναικας μου πήραν τηλεφωνώ τον ένα και μοναδικό παιδίατρο που έχει το νοσοκομείο για να του πουν ότι έχουν το μωρό εκεί και τι να κάνουν και η απάντηση του ήταν “να πάμε αύριο ιδιωτικά να κάνουμε εξετάσεις ” όταν άρχισα να χάνω την υπομονή μου ήρθε ένας άλλος γιατρός και μας ρωτισε τι έχει το παιδί όταν του είπαμε 40 πυρετό μας είπε ” μόνο ?” Την είδε μας είπε ότι έχει κόκκινο λαιμό αλλά δεν μπορεί να δώσει τίποτα στο παιδί χωρίς την εντολή του παιδιάτρου . Του εξηγήσαμε ότι και προχθές που είχαμε πάει για το μωρό πάλι δεν ήταν εκεί ο παιδίατρος όπως και άλλες φορές και πάντα απουσιάζει . Αφού δεν εφημερεύει μας λέει . Έχω προσπαθήσει να επικοινωνήσω άπειρες φορές με το υπουργείο υγείας αλλά ποτέ κάνει δεν σηκώνει τα τηλέφωνα .κάποιος κάποια στιγμή πρέπει να ελέγξει αυτό το νοσοκομείο .όταν γίνει κάτι πιο σοβαρό τοτε τι θα γίνει ? Μιλαμε για παιδιά για μωρά χωρίς γιατρούς χωρίς ιατρικό εξωπλημο γιατί ο παιδίατρος περνει τα κλειδιά της παιδιατρικής κλινικής μαζί του έτσι μας είπαν . Άσε ενδιαφερθεί κάποιος για τα παιδιά μας εδώ ..

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί